Terug
Haaima Hylkema

1e Autotechnicus / technisch specialist

1e Autotechnicus / technisch specialist

Jouw nieuwe uitdaging?

Wil jij werken bij een van de meest dynamische en innovatieve autodealers in het noorden van het land met 15 vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder? Haaima Hylkema is een familiebedrijf en succesvol in zowel omzet als klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Wij zijn op zoek naar een 1e autotechnicus / technisch specialist voor onze Opelvestiging in Leeuwarden.

Kun jij op alle vier onderstaande punten ja zeggen?

Dan zoeken we jou!

Wat wordt er van je verwacht?

Wat wordt er van je verwacht?

Als 1e autotechnicus is de moderne autotechniek voor jou een welkome uitdaging. Je kijkt verder dan de inhoud van de werkopdracht en denkt met onze klanten mee. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de controle van voertuigen op algemene toestand, het signaleren van gebreken/defecten of toekomstige defecten, het uitvoeren van reparaties en beurten aan voertuigen en overige werkzaamheden die behoren tot de functie van 1e autotechnicus.

Als technisch specialist (diagnose) ben jij verantwoordelijk voor de diagnoses en reparaties bij (complexe) mechanische en elektrische storingen. Je werkt nauw samen met je collega’s autotechnici en hebt contact met klanten en indien nodig met de importeur om zo de juiste oplossing te vinden. Hierbij volg je de richtlijnen van de importeur en van Haaima Hylkema.

  • Stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen.
  • Te woord staan van klanten om de juiste diagnose te kunnen stellen of uitleg te geven over een reparatie.
  • Uitvoeren van bijkomende werkzaamheden en contacten die voortkomen uit de diagnoses.

Solliciteer direct

Functie-eisen

Functie-eisen

Je hebt gevoel voor elektronica en je hebt affiniteit met moderne autotechniek. Diagnoses stellen is hierbij jouw specialiteit, evenals het uitvoeren van bijkomende reparaties. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B. Je beschikt over een flexibele, service- en klantgerichte instelling evenals teamspirit en collegialiteit. Je hebt tevens:

  • Afgeronde mbo opleiding tot 1e autotechnicus of afgeronde opleiding tot technisch specialist (diagnose)
  • Affiniteit met EV voertuigen
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als eerste autotechnicus of technisch specialist
  • Gediplomeerd APK keurmeester
  • Fulltime beschikbaar
  • Opelspecialist of bereid tot het volgen van de opleiding

Solliciteer direct

Wat hebben wij te bieden?

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat.
Wij belonen, afhankelijk van leeftijd en ervaring, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct

Belangstelling?

Stuur dan jouw sollicitatie inclusief c.v. naar jolanda.atsma@haaimahylkema.nl onder vermelding van 1e autotechnicus of technisch specialist Opel Leeuwarden, doe dit voor 22 augustus 2022.

Meer informatie?

Dan kun je bellen met Jolanda via 0513 622 100 optie 5.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.