SUV Voorraadvoordeel

Standaard uitgerust met automaat t.w.v. €2.850 óf voorraadpremie tot wel € 3.500

Dit is hét moment voor een nieuwe Peugeot SUV. Want op alle voorraad krijgt u standaard een 8-traps automaat op de Peugeot 3008 SUV of 5008 SUV t.w.v. € 2.850 of een voorraadpremie tot wel € 3.500. Ervaar een ontspannen manier van rijden, dankzij het snelle en soepele schakelen. Geniet van de ultrasnelle reacties en rijdynamiek in de Sport-stand. Rijdt u liever Private Lease? Ook dan profiteert u van dit voordeel!

Wij doen u graag een voorstel op maat! Kom langs of neem contact met ons op voor een volledige taxatie en maak een overtuigende proefrit in de SUV naar keuze. Niet op zoek naar een automaat? Dan profiteert u uiteraard ook van extra voordeel. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op=op.

Bekijk de actie voorraadmodellen:

Peugeot 3008 SUV
Peugeot 5008 SUV

Videobellen, persoonlijk geholpen, ook op afstand.

Gezien de huidige Corona maatregelen, snappen wij heel erg goed dat u bij interesse, liever persoonlijk contact op afstand heeft. Daarom bieden wij nu ook onderstaande diensten aan:

Klik hier voor meer informatie

Disclaimer
Deze actie geldt op geselecteerde voorraadmodellen van de 3008 SUV en 5008 SUV in de versies Active, Allure, GT-Line en Crossway met PureTech 130 EAT8-motor. Niet van toepassing op Blue Lease-versies. Fleet en lease klanten zijn uitgesloten van deze aanbieding. Wijzigingen voorbehouden.