Terug
Haaima Hylkema

Autopoetser

Autopoetser m/v

Jouw nieuwe uitdaging?

Wil jij werken bij een van de meest dynamische en innovatieve autodealers in het noorden van het land met 14 vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder? Haaima Hylkema is een familiebedrijf en succesvol in zowel omzet als klanttevredenheid. Voor onze mobiliteitspartner Santing Carcleaning zijn we op zoek naar autopoetsers. Herken jij jezelf in de volgende punten?

En kun jij op alle vier bovenstaande punten ja zeggen?

Dan zoeken we jou!

Wat wordt er van je verwacht?

Wat wordt er van je verwacht?

Als autopoetser ben je verantwoordelijk voor het wassen, polijsten, poetsen, reinigen van de auto en tevens het bijwerken van kleine lakbeschadigingen. Je zorgt ervoor dat alle nieuwe en gebruikte auto’s perfect in de showrooms van Haaima Hylkema komen te staan of als ze deze verlaten als verkochte auto. Hierbij werk je nauwkeurig en zelfstandig.

Solliciteer direct

Functie-eisen

Functie-eisen

We zoeken autopoetsers met oog voor detail. Welke gemotiveerd zijn, zelfstandig en betrouwbaar.
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Ervaring is zeker een pré
  • Het is arbeidsintensief werk
  • Fulltime

Solliciteer direct

Wat hebben wij te bieden?

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat.
Wij belonen, afhankelijk van leeftijd en ervaring, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct

Belangstelling?

Stuur dan jouw sollicitatie voor 15 juli 2022, inclusief c.v. naar jolanda.atsma@haaimahylkema.nl onder vermelding van autopoetser.

Meer informatie?

Dan kun je bellen met Jolanda via 0513 622 100 optie 5.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.