Terug
Haaima Hylkema

Autotechnicus

Autotechnicus

Jouw nieuwe uitdaging?

Wil jij werken bij een van de meest dynamische en innovatieve autodealers in het noorden van het land met 15 vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder? Haaima Hylkema is een familiebedrijf en succesvol in zowel omzet als klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Wij zijn op zoek naar een autotechnicus voor onze Peugeotvestiging in Wirdum, Emmeloord én Sneek, dus drie functies!

Kun jij op alle vier onderstaande punten ja zeggen?

Dan zoeken we jou!

Wat wordt er van je verwacht?

Wat wordt er van je verwacht?

Als autotechnicus is de moderne autotechniek voor jou een welkome uitdaging. Je kijkt verder dan de inhoud van de werkopdracht en denkt met onze klanten mee. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de dagelijkse onderhouds- en sleutelwerkzaamheden aan personen- en bedrijfsauto’s.

Daarnaast, kun je diagnoses stellen. Je gebruikt hierbij geavanceerde digitale testapparatuur, je kennis van computergestuurde systemen en de nieuwste techniek.

Dagelijks ben je bezig met het plegen van onderhoud en reparaties aan personen- en bedrijfsauto’s.

Solliciteer direct

Functie-eisen

Functie-eisen

Je bent leergierig en enthousiast en hebt gevoel voor elektronica en affiniteit met moderne autotechniek. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B. Je beschikt over een flexibele, service- en klantgerichte instelling evenals teamspirit en collegialiteit. Je hebt tevens:

  • Afgeronde mbo-opleiding tot autotechnicus
  • Affiniteit met EV voertuigen.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als autotechnicus.
  • Fulltime beschikbaar.
  • Peugeotspecialist of bereid tot het volgen van de opleiding.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Gedreven en ambitieus.

Solliciteer direct

Belangstelling?

Stuur dan jouw sollicitatie inclusief c.v. naar jolanda.atsma@haaimahylkema.nl onder vermelding van autotechnicus Peugeot Emmeloord of autotechnicus Peugeot Sneek, doe dit voor 31 mei 2022.

Meer informatie?

Dan kun je bellen met Jolanda via 0513 622 100 optie 5.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.