Terug
Haaima Hylkema

Autotechnicus óf bbl

Autotechnicus óf bbl

Jouw nieuwe uitdaging?

Wil jij werken bij een van de meest dynamische en innovatieve autodealers in het noorden van het land met 15 vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder? Haaima Hylkema is een familiebedrijf en succesvol in zowel omzet als klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Wij zijn voor al onze merken en vestigingen op zoek naar een Autotechnici of leer autotechnicus (bbl).

Kun jij op alle vier onderstaande punten ja zeggen?

Dan zoeken we jou!

Wat wordt er van je verwacht?

Wat wordt er van je verwacht?

Als autotechnicus is de moderne autotechniek voor jou een welkome uitdaging. Je kijkt verder dan de inhoud van de werkopdracht en denkt met onze klanten mee. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de dagelijkse onderhouds- en sleutelwerkzaamheden aan personen- en bedrijfsauto’s.

Daarnaast, kun je diagnoses stellen. Je gebruikt hierbij geavanceerde digitale testapparatuur, je kennis van computergestuurde systemen en de nieuwste techniek.

Als leerling autotechnicus bbl krijg je de mogelijkheid om met alle werkzaamheden in de werkplaats mee te kijken en ondersteuning te bieden aan jouw collega’s als dat nodig is. Dagelijks ben je bezig met het plegen van onderhoud en reparaties aan personen- en bedrijfsauto’s.

Solliciteer direct

Functie-eisen Autotechnicus

Functie-eisen Autotechnicus

Je bent leergierig en enthousiast en hebt gevoel voor elektronica en affiniteit met moderne autotechniek. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B. Je beschikt over een flexibele, service- en klantgerichte instelling evenals teamspirit en collegialiteit. Je hebt tevens:

 • Afgeronde mbo-opleiding tot autotechnicus
 • Affiniteit met EV voertuigen.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als autotechnicus.
 • Gediplomeerd APK keurmeester.
 • Fulltime beschikbaar.
 • Peugeot- of Opel- Specialist of bereid tot het volgen van de opleiding.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Gedreven en ambitieus.

Solliciteer direct

Functie-eisen BBL

Functie-eisen BBL

Je bent leergierig en enthousiast en hebt gevoel voor elektronica en affiniteit met moderne autotechniek. Je beschikt over een flexibele, service- en klantgerichte instelling evenals teamspirit en collegialiteit. Je hebt tevens:

 • Je volgt een opleiding voor autotechnicus.
 • Affiniteit met EV voertuigen.
 • In het bezit van rijbewijs B is een pré
 • Gedreven en ambitieus.
Wat hebben wij te bieden?

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat.
Wij belonen, afhankelijk van leeftijd en ervaring, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct

Belangstelling?

Stuur dan jouw sollicitatie, inclusief c.v. naar jolanda.atsma@haaimahylkema.nl onder vermelding van 2e autotechnicus of bbl’er autotechnicus.

Meer informatie?

Dan kun je bellen met Jolanda via 0513 622 100 optie 5.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.