Terug

Ben jij al klaar voor de herfst?

Ben jij al klaar voor de herfst?

Plan tijdig de seizoenscheck

De start van de herfst, misschien zit je er nog niet helemaal op te wachten. Het is verstandig om rekening te houden met het herfstige weer dat in aantocht is. Maak je klaar om weer veilig de weg op te gaan met de Seizoenscheck van Haaima Hylkema. Zo word je niet verrast door natte bladeren op de weg en kan je met een gerust hart de weersomstandigheden trotseren. Maak op tijd een afspraak voor een Seizoenscheck, zo zorgen we er samen voor dat je auto in topconditie is voor de herfst.  

Wat wordt er gecheckt

De Seizoenscheck is een uitgebreide controle op 29 vitale punten, waaronder de accu, de remmen, de verlichting, de ruitenwissers en de verschillende vloeistoffen. Ben je benieuwd op welke punten jouw auto precies wordt gecontroleerd? Download hier de checklist. De complete Seizoenscheck is nu tijdelijk €19,95, jouw veiligheid staat immers voorop.

Plan mijn Seizoenscheck
Mijn auto blijkt onderhoud nodig te hebben, wat nu?

Mijn auto blijkt onderhoud nodig te hebben, wat nu?

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan nemen wij contact met je op. Hierin bespreken we de mogelijkheden, de prijsopgave en gaan hier vervolgens in opdracht mee aan de slag. Zo ben je altijd vooraf op de hoogte en sta je niet voor verrassingen.

Direct een afspraak inplannen

Direct een afspraak inplannen

Het zekere voor het onzekere? Maak alvast een afspraak om je auto op een van onze vestigingen af te leveren. Na een grondige controle kun jij met een gerust hart onder alle Nederlandse weersomstandigheden de weg weer op.

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 088 – 606 9500 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Plan mijn Seizoenscheck