Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën betaalplan

Maak de aanschaf van een nieuwe Citroën nog comfortabeler!

Om de aanschaf van uw nieuwe Citroën extra comfortabel te maken, bieden wij een aantrekkelijk financieringsvoorstel in vorm van het Citroën Betaalplan. Zo profiteer je tijdelijk van een rentetarief van 0,9%* bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. Voor de looptijden 48 maanden en 60 maanden bedraagt het rentetarief tijdelijk 1,9%*.

Citroën betaalplan

Kies je voor de stoere C3 of Citroën C3 Aircross? Of ga je toch voor de grotere Citroën C4. Maar ook de Citroën C5 Aircross en de Citroën C5 X zijn leverbaar tegen dit voordelige rentetarief.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op en we rekenen het graag voor.

Rekenvoorbeeld

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Citroën betaalplan
Let op! Geld lenen kost geld

Citroën Betaalplan
Citroën Betaalplan is gebaseerd op een aflopend krediet. Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde termijn af. Uw kosten, zoals rente, zijn vooraf vastgelegd. U betaalt bij Citroën Betaalplan elke maand een vast bedrag. U heeft de keuze uit 2 soorten aflopend krediet : u lost met Citroën Betaalplan het gehele bedrag af en na de laatste betaling is de auto van u! Of u kiest er vooraf voor niet het gehele bedrag met de maandelijkse betalingen en kiest voor Citroën Betaalplan met een restantbetaling. Bij deze vorm blijft er een vooraf afgesproken bedrag open aan het einde van de looptijd: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt uw auto inruilen.

De Citroën Betaalplan aanbieding is van toepassing op particuliere aanschaf van een nieuwe Citroën C3, C3 Aircross, C4, C5 Aircross en C5 X tussen 1 januari en 28 februari 2023. Registratie en afmelden uiterlijk 31 juli 2023. Het actietarief 0,9% is tijdelijk van toepassing bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. Voor de looptijden 48 maanden en 60 maanden is een actietarief van 1,9% van toepassing. Het maximaal te financieren bedrag bedraagt € 15.000. Boven de € 15.000 is het actuele rentetarief van toepassing. Aanbieding niet van toepassing op EV modellen (ë-C4, ë-Berlingo VP en ë-Jumpy Combi / ë-Spacetourer).

Citroën Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door van PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via www.finance.citroen.nl of bij uw Citroen-dealer. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 28 februari 2023.