Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën Business days

Citroën Businessdays

Welke Citroën bedrijfsauto kies jij?

Met de keuze voor een Citroën bedrijfsauto, kies je altijd voor een bedrijfswagen op maat. Want welke bedrijsauto je ook kiest, de Berlingo, Jumpy of Jumper, ze zijn leverbaar in diverse carrosserievarianten en motoruitvoeringen en daarnaast is er nog veel maatwerk mogelijk.

Tijdens de Citroën Business Days maken we de keuze voor een Citroën bedrijfsauto nog makkelijker! Want je krijg nu 5 jaar garantie op een Citroën bedrijfsauto en daarnaast ook nog eens 5 jaar lang een financial lease tarief tegen 5% rente. Of je kiest voor een bedrijfswagen of zakelijke auto uit voorraad en je ontvangt 5 jaar lang 0% rente!

Dat is dus 5 + 5 + 5 voordeel
5 jaar, 5% financial lease, 5 jaar garantie

Bekijk onze voorraad!

Ga je voor 100% elektrisch?

Naast de traditionele brandstofmotoren worden al onze Citroën bedrijfsauto’s ook in 100% elektrisch geleverd. Je maakt dus niet alleen een voordelige keuze als je voor Citroën kiest, je maakt ook nog eens een duurzame keuze, welke perfect past in het duurzaamheidsbeleid van ondernemers en bedrijven.

Één aanspreekpunt voor al jouw wensen

Als zakelijke klant heb je bij ons één aanspreekpunt voor al jouw wensen en adviseren wij jou graag. Zo ook over het verdwijnen van de vrijstelling van BPM per 1 januari 2025 (geleidelijk ingevoerd in 2024) Onze accountmanagers werken samen met jou aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen je zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Sparren? Wij bellen jou!
Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

Met de Citroën Berlingo kies je voor dé oplossing om te voldoen aan alle duurzame keuzes waaraan een bedrijfsauto moet voldoen.

 • Tot 1000kg laadvermogen en tot 4,40 m3 laadvolume, leverbaar met 3 zitplaatsen, 20 Veiligheids- en rijhulpsystemen, gecombineerd brandstofverbruik vanaf 4,2 L/100 km
 • Elektrisch: actieradius tot 275 km, 80% van de accu opladen in 30 minuten
 • Nu 5 jaar garantie tijdens de Business Days*
 • Nu 5 jaar financial lease tegen 5% rente tijdens de Business Days*

Sparren? Wij bellen jou!

Bekijk de Berlingo

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is de ideale bedrijfspartner voor al jouw bedrijfsvervoer en transport.

 • Hoogte <1.9m, leverbaar in 3 lengtes, zuinige en efficiënte €6d.TEMP dieselmotoren, tot 1505 kg laadvermogen en tot 6.6 m laadvolume.
 • Elektrisch: actieradius tot 330 km, 80% van de accu opladen in maar 30 minuten, laadruimte even groot als in de variant met dieselmotor, een laadvermogen tot 1.250 kg en een aanhanger gewicht tot 1.000 kg.
 • Nu 5 jaar garantie tijdens de Business Days*
 • Nu 5 jaar financial lease tegen 5% rente tijdens de Business Days*

Sparren? Wij bellen jou!

Bekijk de Jumpy

Citroën Jumper

Citroën Jumper

De Citroën Jumper is de ideale bedrijfspartner voor al jouw bedrijfsvervoer en transport.

 • Tot 1605 kg laadvermogen en tot 17 m laadvolume, leverbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes, zuinige en efficiënte €6.2 dieselmotoren, specifieke uitvoeringen voor ieder gebruik.
 • Elektrisch: actieradius tot 224 km, 80% van de accu opladen in 1 uur, laadruimte even groot als in de variant met dieselmotor. Leverbaar in vier lengte- en drie hoogtevarianten.
 • Nu 5 jaar garantie tijdens de Business Days*
 • Nu 5 jaar financial lease tegen 5% rente tijdens de Business Days*

Sparren? Wij bellen jou!

Bekijk de Jumper

*Het actietarief 5,0% rente is tijdelijk geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Bij modellen met een verbrandingsmotor geldt dat een maximaal te financieren bedrag van €40.000. Bij modellen met een elektrische aandrijving geldt dat een maximaal te financieren bedrag van €20.000. Een restantbetaling is mogelijk.

Voor de 0% financial lease actie geldt een looptijd van 60 maanden en een maximaal te financieren bedrag van €40.000 voor ICE en €20.000 voor EV.

Dit actietarief wordt gedaan door Stellantis Financial Services en wordt je aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland BV (registratienummer AFM 12007744). Actiewijzigingen voorbehouden aan Opel Nederland. Acties geldig tot en met juni 2023 en onder voorbehoud van goedkeuring van Stellantis Financial Services Nederland. Uiterste registratiedatum voertuig 31 december 2023.