Terug
Haaima Hylkema Citroën

Citroën ëC4X subsidieverdubbelaar

ELEKTRISCH, STIJLVOL ÉN COMFORTABEL RIJDEN

Rijden in de toekomst is nu wel heel aantrekkelijk! Bij de aanschaf van de Citroën ëC4 profiteer je niet alleen van een overheidssubsidie van €2950, maar ook van een exclusieve Haaima Hylkema korting van €2950. Dat betekent dubbel voordeel en een elektrische ervaring die niet alleen groen, maar ook financieel slim is. Grijp deze kans en stap in de Citroën ëC4, waar comfort, stijl en besparing samenkomen!

U rijdt de Citroën ë-C4 dan al vanaf € 31.930

Ik wil proefrijden
Profiteer vandaag nog

Profiteer vandaag nog

De Citroën ë-C4 is voorzien van een krachtige elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een actieradius van 357 km. Kies tijdens het rijden uit drie rijmodi: normaal, eco en sport, voor een optimale rijervaring zonder CO2-uitstoot. Maar dat is nog niet alles, de ë-C4 is voorzien van een warmtepomp die 4 tot 6 keer zuiniger is dan een gewone verwarming. Bovendien is hij voorzien van geavanceerde technologieën, zoals een head-up display, een 10-inch touchscreen en diverse rijhulpsystemen.

Bekijk de Citroën ëC4

Nog niet klaar om over te stappen op elektrisch rijden?

Nog niet klaar om over te stappen op elektrisch rijden?

Kies dan voor de Citroën C4 met een benzine- of dieselmotor.Een auto met klasse en stijl. Iets hoger en langer dan de voorgaande uitvoering, dus je voelt echt het comfort zodra je instapt. En met het robuuste uiterlijk laat de C4 een geweldige indruk. Zakelijk en stoer zijn toch wel de hoofdtermen die omhoogkomen als je het nieuwe model op de weg ziet rijden.

Citroën C4

Ik wil proefrijden