Terug
Haaima Hylkema Citroën

Van harte welkom bij Haaima Hylkema Citroën

De automotive branche is letterlijk en figuurlijk altijd in beweging. Marktontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Autofabrikant Stellantis heeft onlangs de nieuwe strategie ingezet waarbij alle automerken uit de Stellantis portfolio, waaronder Citroën, Peugeot, Opel en Fiat, bij dealerorganisaties worden geclusterd.

Om deze reden hebben wij besloten, in goede samenspraak met Stellantis en Wensink, om de merkenstrategie van Stellantis te volgen en de Citroën activiteiten in Leeuwarden, Sneek, Emmeloord, Drachten en Heerenveen over te nemen van Wensink.

Maak een werkplaatsafspraak!

Per 31 oktober worden alle activiteiten van Citroën onder naam van Haaima Hylkema voortgezet. Met name de prettige en servicegerichte manier van werken vanuit Wensink wordt onder de Haaima Hylkema vlag uiteraard gecontinueerd. Kortom, professioneel advies en uitstekende service zoals u gewend bent.

Maak gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak in één van onze vestigingen!

Voor het maken van een werkplaatsafspraak, voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, APK-keuring of reparatie, kun je gebruikmaken van onze werkplaatsplanner. Je bent welkom met iedere auto van elke merksoort! Tot snel bij Haaima Hylkema Citroën.

Maak een werkplaatsafspraak!

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Haaima Hylkema Citroën
Haaima Hylkema Citroën