Terug
Haaima Hylkema Citroën
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Ontspannen en luxe reizen
Vraag naar de voordelige financial lease mogelijkheden
Kom langs voor een proefrit en kennismaking
Ontspannen en luxe reizen
Vraag naar de voordelige financial lease mogelijkheden

Citroën ë-Spacetourer

Met alle voordelen van een minibus

Als het hem in de naam zit, dan zit het goed. Met zeeën van ruimte is de Citroën ë-Spacetourer dé perfecte auto voor grote gezinnen. En voor het vervoeren van spullen heb je achterin meer dan genoeg laadruimte. Wil jij rijden in deze ruime, comfortabele en volledig elektrische minibus? Kom dan naar onze showroom waar die op je staat te wachten. Bekijk daar ook wat de iets kleinere Citroën ë-Berlingo je te bieden heeft.

Kan jij niet wachten om in jouw nieuwe Citroën ë- Spacetourer te rijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. De wereldwijde auto-industrie wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie wegens het voortdurende tekort aan computerchips. Hierdoor kunnen wij te maken krijgen met langere levertijden en niet garandeerbare prijzen. Informeer ons naar de meest actuele levertijd en prijzen van dit moment. Of bekijk de prijzen op de Citroën site door jouw ë- Spacetourer daar samen te stellen.

Stijlvol van binnen en van buiten

Hoewel de Citroën ë-Spacetourer volledig elektrisch is, zie je dat niet direct af aan het uiterlijk. Van de buitenkant ziet de auto eruit als een standaard minibus met een elegant en stijlvol uiterlijk. Het lange model doet al vermoeden hoeveel ruimte je bij het instappen kan verwachten. De slimme en aantrekkelijke vormgeving geeft de auto allure en als je erin gaat rijden, voel je die allure terug in de comfortabele rijstijl.

Zeeën van ruimte voor iedereen

De rijstijl van de Citroën ë-Spacetourer is in alle opzichten comfortabel. Het gevoel van vrijheid dat je ervaart als je achter het stuur kruipt komt niet alleen tot stand doordat je kan bepalen waar je naartoe wilt. Ook de bewegingsruimte bij je benen, armen en hoofd geven je dat gevoel van rust en vrijheid. Dat geldt niet alleen voor de bestuurder, ook alle passagiers -er is ruimte voor maximaal 8 medereizigers- kunnen comfortabel plaatsnemen op de bijrijdersstoel of een van de zitplaatsen achterin.

Zijn alle zitplaatsen bezet? Dan heb je nog ruimte zat om 700 liter aan bagage mee te nemen. Het mooie aan de Citroën ë-Spacetourer is namelijk dat met het inbouwen van de accu geen compensaties nodig waren in het creëren van zit- en bagageruimte. Moet je voorstellen hoeveel meer bagageruimte je creëert wanneer je beide achterbanken naar beneden klapt: ruim 2000 liter aan optimale opbergruimte.

Techniek in comfort en rijstijl

Hoewel het elegante uiterlijk je het idee geeft dat je met een standaard minibusje te maken hebt, blijft de techniek in de Citroën ë-Spacetourer zeker niet achter. Allereerst de sterke accu die op een slimme manier is weggewerkt zonder in te leveren op het ruime interieur, daarnaast zijn er volop technologische specificaties aanwezig die ervoor zorgen dat je comfortabel iedere bocht en oneffenheid passeert.

 • 12 inch mediascreen met mogelijkheid om je telefoonscherm aan te sluiten
 • Twee rijen comfortabele zitbanken
 • Meer dan 700 liter aan bagageruimte. Banken neergeklapt, dan 2000 liter
 • Drive mode met normal-, eco- en powerswitch
 • 15 rijhulpsystemen, handig in een drukke stad én op de snelweg
 • Elektromotor met 50 kWh accupakket
 • Actieradius van 230 km

Uitvoeringen van de Citroën ë-Spacetourer

De Citroën ë-Spacetourer is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, dus het is aan jou de keuze te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. En met een maximaal vermogen van 136 pk heb je een sterke minibus op je oprit staan die jou en je medepassagiers probleemloos van A naar B brengt.

Is de Citroën ë-Spacetourer dé oplossing voor jou en je gezin? Ontdek bij ons de vele voordelen op het gebied van comfort en ruimtelijkheid en stap achter het stuur van deze elegante wagen. Bekijk daarnaast ook de andere nieuwste modellen van de Citroën. Van de C3 Aircross SUV tot de C5 X plug-in hybrid, ze staan bij ons in de showroom. Wil je meer informatie of graag een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Citroën ë-Spacetourer uitvoeringen

Citroën ë-Spacetourer Combi 50 kWh

Leverbaar met o.a.
 • Cruise control met snelheidsbegrenzer
 • Audiobediening vanaf het stuurwiel
 • CITROËN Connect DAB+ Radio met 7" capacitief touchscreen
 • Airconditioning
 • AUTOMAAT
€ 57.085,-
Vraag naar onze voordelige leasetarieven

Citroën ë-Spacetourer Combi 75 kWh

Leverbaar met o.a.
 • Cruise control met snelheidsbegrenzer
 • Audiobediening vanaf het stuurwiel
 • CITROËN Connect DAB+ Radio met 7" capacitief touchscreen
 • Airconditioning
 • AUTOMAAT
€ 57.367,-
Vraag naar onze voordelige leasetarieven
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private lease: Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Financier de Citroën ë-Spacetourer

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Citroën ë-Spacetourer
Aankoopbedrag
€ 48.353,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
48.353,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld