Haaima Hylkema
Terug
Haaima Hylkema

Corona maatregelen

Onze maatregelen in deze bijzondere tijd

Van harte welkom in onze werkplaatsen én showrooms!

Onze werkplaatsen zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. De showrooms zijn geopend op afspraak. Maak telefonisch of online een afspraak aan huis of bij ons in de showroom. Zo komen wij graag bij jou langs voor een proefrit of aflevering aan huis.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers stellen wij hierbij altijd voorop! Hierbij volgen wij de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de Bovag.

Bij klachten zoals hoesten en koorts vragen wij je om het bezoek aan ons uit te stellen tot het moment dat de klachten zijn verdwenen. Heb je een afspraak staan, verzet deze dan indien je klachten hebt of vraag naar de mogelijkheden van de gratis haal- en brengservice.

(Online) showrooms en grote occasionspleinen

Bij ons op de pleinen kun je veilig en ongedwongen onze voorraad nieuw en occasions bekijken. We hebben veel nieuwe- en gebruikte auto’s op voorraad die we snel kunnen leveren en met heel veel leuke aanbiedingen! Ook privé lease! Daarnaast staan wij klaar voor een afspraak in onze showroom, een videogesprek of een proef/aflevering aan huis. Vraag naar de mogelijkheden via onze klantenservice via de mail of tel: 058 288 2018 optie 5.

Uiteraard is ook onze online showroom geopend!

Online showroom

Wil je liever vanuit huis onze service ervaren? 

Neem dan contact met ons op voor contact op afstand, een proefrit aan huis of de GRATIS haal- en brengservice voor uw auto. Wij denken graag mee in oplossingen! Onze aangepaste contactmomenten:

Neem contact met ons op Plan uw werkplaatsafspraak

Mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via de klantenservice 058-2882018, optie 5. Je kunt rekenen op onze service. We wensen iedereen een goede gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan! Tot ziens in één van onze (online) vestigingen.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00-18.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur.