Terug

Hoe kan vandaag morgen veranderen

Alles wat je wilt weten over het verduurzamen van jouw omgeving

Haaima Hylkema Duurzame Dagen – een driedaags evenement – waarin de verduurzaming van ons wagenpark en wat voor invloed de verduurzaming op onze samenleving heeft centraal staat.

Hoe kan vandaag, morgen veranderen?

We zijn innovatief en bedenken altijd graag een juiste oplossing.

Van 27 tot en met 29 oktober zal onze vestiging Peugeot Sneek in het teken staan van een ‘duurzame’ toekomst, waarbij we onze duurzame auto’s (elektrisch en hybride, alle merken) tonen en samen met een groep duurzame ondernemers antwoord geven op vragen met betrekking tot het verduurzamen van jouw omgeving. Denk hierbij aan warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, circulaire meubels en uiteraard elektrisch, hybride, waterstof of duurzaam diesel rijden.

Hoe pak jij de uitdagingen van de duurzame samenleving en vraag aan? Boeiende sprekers en duurzame partners geven het antwoord, door experts op verschillende vakgebieden.

We nodigen jou van harte uit om langs te komen!

We nodigen jou van harte uit om langs te komen!

Bijvoorbeeld op zaterdag 29 oktober, onze duurzame familiedag. Neem het hele gezin mee en geniet van een gezellige dag, waarbij je ook veel informatie krijgt over het verduurzamen van jouw omgeving. Kom vrijblijvend kennismaken met onze duurzame modellen en onze partners. En voor het vermaak van de kinderen wordt ook gezorgd.

Eventlocatie: Peugeot Sneek

Drie dagen duurzaam!

Drie dagen duurzaam!

Donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober
Autoshow met alle elektrische en hybride modellen (van alle merken) van Haaima Hylkema. En de mogelijkheden voor duurzaam diesel rijden en waterstof.

Donderdag 27 oktober vanaf 18.30 uur
Ons zakelijke duurzame event, waarin we dieper ingaan op het verduurzamen van jouw bedrijf door middel van mobiele oplossingen. Gevolgd door een gezellige netwerkborrel. Meld je aan!

Zaterdag 29 oktober: Familiedag
Neem het hele gezin mee en geniet van een gezellige dag, waarbij je ook veel informatie krijgt over het verduurzamen van jouw omgeving. Bovendien kun je deze dag veel leuke prijzen winnen.

Eventlocatie: Peugeot Sneek

Partners/standhouders

Partners/standhouders

Eventlocatie: Peugeot Sneek

Zakelijk duurzaam rijden?

Zakelijk duurzaam rijden?

Een duurzame toekomst gaat over ondernemen! We nodigen je dan ook graag uit voor ons zakelijke duurzame event op donderdagavond 27 oktober a.s. op onze vestiging Peugeot Sneek, van 18.30 – 22.00 uur.

Hét event voor ondernemers die klaar zijn om een stap te zetten in een duurzame richting op welk vlak dan ook.

Meld je aan!

Meld je aan voor onze duurzame avond voor ondernemers op 27 oktober