€4.000 subsidie

Elektrisch rijden was voor particulieren nog nooit zo voordelig!

Dat de overheid elektrisch rijden voor zakelijke rijders stimuleert was al duidelijk, maar dat particulieren nu ook flink profiteren van elektrisch rijden is nieuw. Zo hoefde u al geen wegenbelasting en BPM over uw elektrische auto te betalen en daar bovenop ontvangt u nu op de Peugeot e208 en e2008, de Nissan Leaf en de Opel Corsa-E nog eens €4.000 overheidssubsidie. 

Er is echter een maximum aantal elektrische auto’s wat in aanmerking komt voor deze subsidie. Gelukkig heeft Haaima & Hylkema een ruime voorraad elektrische auto’s zodat u deze kans niet hoeft te missen!

De spelregels

De €4.000 of €2.000 overheidssubsidie vraagt u na aanschaf van een elektrische auto zelf aan.

  1. Privé lease van nieuwe auto: maandelijks ontvangt u € 83 subsidie vanuit de overheid. Gedurende een periode van 4 jaar.
  2. Aankoop: bij aankoop ontvangt u direct de subsidie. 
    Wordt de auto binnen 3 jaar verkocht, dan dient het resterende bedrag terug te worden.

Onze subsidie modellen:

Onze €2.000 subsidie voorraad:

Bekijk onze elektrische occasions  


Wilt u direct een offerte of meer informatie over deze unieke subsidieregeling? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.

Ja, stuur mij meer informatie!

De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. HaaimaHylkema / Auto BHB kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Alleen van toepassing bij aanschaf van een 100% elektrische auto.

Let op: de regeling is dus niet van toepassing op Hybride en Plug-in Hybride (PHEV) modellen. De oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto moet tussen de €12.000 en €45.000 liggen. De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen. De auto moet enkele jaren in Nederland bij dezelfde eigenaar blijven. Bij beëindiging van een leasecontract binnen vier jaar, stopt ook de subsidie. Bij het aanschaffen van een andere auto binnen 3 jaar, zal de subsidie voor een deel moeten worden terugbetaald. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Vraag altijd naar de voorwaarden. Private lease: De vanafprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Alle bedragen zijn maandtarieven incl. BTW.

* De Nissan Zero Emission Bonus van € 2.000 is een korting die uitsluitend geldig is bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF, ongeacht de uitvoering en batterij (40 kWh of e+ 62 kWh). De actie is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode tot en met 31/08/2020, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.