Terug
Haaima Hylkema Fiat

Elektrisch rijden in een Fiat

Elektrisch rijden wordt meer en meer de toekomst en daar hebben we ook bij Haaima Hylkema volop aandacht voor. Met de nieuwste ë-modellen in onze showroom ontdek je de vele voordelen van elektrisch rijden in een Fiat. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Kom dan vooral eens langs in onze showroom.

We hebben een prachtig aanbod aan elektrische en hybride modellen van Fiat waarin je comfortabel rijdt. Voor de particulier staan hier bijzondere personen- en gezinsauto’s, voor zakelijk gebruik vind je hoogwaardige en praktische bedrijfswagens.

Meer informatie over elektrisch rijden?
Elektrische modellen

Elektrische modellen

Wil je volledig elektrisch rijden in een Fiat zonder in te leveren op comfort en rijgemak? Dan zullen de nieuwste elektrische modellen van Fiat je aanspreken. Ontdek de Fiat 500e die met haar stijlvolle karakter indruk maakt en supercomfortabel rijdt.

Bekijk onze elektrische modellen

Hybride modellen

Hybride modellen

Met een perfecte afstemming tussen rijden op benzine en elektriciteit zijn onze hybride Fiats ideaal als je vaak lange afstanden maakt. Dankzij de ruime actieradius kom je al een heel eind en door de soepele omschakeling naar de benzinemotor rijd je in de Fiat Panda hybrid of in de Fiat 500X hybrid comfortabel en veilig naar je plek van bestemming.

Bekijk onze hybride modellen

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens

Duurzame ontwikkelingen binnen je bedrijf beginnen bij het juiste vervoer. Bekijk de nieuwste elektrische bedrijfswagens van Fiat waarmee je niet alleen een positieve invloed hebt op het milieu, maar ook voor je eigen uitvoerend werk voordelig uit bent. Voldoende zit- en laadruimte, een krachtige elektromotor en optimaal comfort dat ook bij lange ritten aangenaam blijft. Deze voordelen vind je in onze Fiat ë-Berlingo Van, de ë-Jumpy en de ë-Jumper.

Bekijk onze elektrische bedrijfswagens

Elektrisch rijden in een Fiat van Haaima Hylkema

Ben jij er klaar voor om in een van de nieuwste modellen van Fiat te stappen? Ontdek je eenmaal het hoge comfort tijdens het rijden en het praktische gemak in zowel de personen- als bedrijfsauto’s, dan wil je niet anders meer.

Ontdek bij Haaima Hylkema de vele voordelen van het elektrisch rijden in een Fiat. We heten je van harte welkom in onze showroom. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.