Terug

Rubriek | Vestiging in het zonnetje: Haaima Hylkema Citroën & Peugeot Emmeloord

25 augustus 2023 - Annemarijke Haaima

‘Vestiging in het zonnetje’ is een rubriek bij Haaima Hylkema. Hierin lichten we een vestiging inclusief medewerker uit. Met deze keer: Haaima Hylkema Citroën & Peugeot Emmeloord & Fred Krautlein.

Inhoudsopgave

Even voorstellen: Fred Krautlein

Hallo allemaal! Ik ben Freddy Krautlein en ik neem jullie graag mee op mijn reis bij Citroën/Peugeot Emmeloord. Met 25 jaar ervaring in de autowereld kan ik met trots zeggen dat ik nog steeds dezelfde passie voel als toen ik net begon.

Mijn passie voor auto’s begon al op jonge leeftijd. Waarbij ik het geweldig vond om met klassieke auto’s bezig te zijn. Zelf rijd ik naast mijn Peugeot 508 sw dan ook een klassieke, 50 jaar oude Fiat 500. Deze auto’s blijven voor mij speciaal.

Als tiener werkte ik naast mijn school als auto poetser. Ik zag het als een geweldige kans om mijn liefde voor auto’s te combineren met een bijbaan waar ik nog meer kon leren over het vak. Na mijn opleiding maakte ik de overstap naar een rol als tweede monteur. Ik werkte hard, leerde veel en groeide door naar de positie van eerste monteur en apk-keurmeester. Maar mijn ambities reikten verder..

Fred over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Fred over zijn werk & tijd bij Haaima Hylkema

Het was een keerpunt in mijn carrière toen ik de kans kreeg om chef werkplaats te worden in combinatie met de rol van serviceadviseur. Dit was een uitdagende stap, maar ik greep de kans met beide handen aan. Het vergde hard werken en toewijding, maar ik geniet van de verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om klanten te helpen bij het onderhoud en reparaties van hun auto’s.

Natuurlijk zijn er in al die jaren ook uitdagingen geweest. Een van de grootste uitdagingen was toen we het merk Citroën aan ons portfolio toevoegden. Het bracht een aanzienlijke toename van het werk met zich mee, wat soms moeilijk was om te verwerken. Maar dankzij goede communicatie en samenwerking met mijn collega’s kregen we alles weer onder controle. We werkten als een team en vonden oplossingen om de efficiëntie te verbeteren en de klanttevredenheid hoog te houden.

Over Haaima Hylkema Citroën & Peugeot Emmeloord

Over Haaima Hylkema Citroën & Peugeot Emmeloord

Wat onze autodealer uniek maakt, is de persoonlijke aandacht en service die we bieden aan onze klanten. Bij Citroën & Peugeot Emmeloord streven we ernaar om klanten snel en efficiënt te helpen. We begrijpen dat een autopech of een onderhoudsbeurt erg frustrerend kan zijn, dus we zorgen ervoor dat klanten altijd bij ons terecht kunnen en dat we zo snel mogelijk een oplossing vinden.

Als het gaat om mijn persoonlijke doelen bij Haaima Hylkema wil ik blijven groeien in mijn technische vaardigheden, vooral met de opkomst van elektrische auto’s. Ik ben vastbesloten om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de autowereld, zodat ik onze klanten goed kan adviseren en bedienen.

Bij ons draait het allemaal om passie, toewijding en een positieve werkhouding. Ik ben trots om deel uit te maken van dit geweldige team en om elke dag te werken met geweldige collega’s en klanten. En samen streven we ernaar om de beste autodealer in de omgeving te zijn.

Kom gerust eens langs bij Haaima Hylkema Citroën & Peugeot Heerenveen!

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij onze dealer in Emmeloord, waar we je graag helpen met al je vragen over onze auto’s, ons aanbod en andere diensten en laten je kennismaken met de passie die wij hebben voor Citroën, Peugeot en onze klanten. Tot snel! 

Freddy Krautlein

Bekijk de vestigingspagina

Nieuws & blogs