Terug
Haaima Hylkema

Laat een frisse wind door jouw auto waaien!

Haaima Hylkema voorjaarsacties!

De lente is begonnen! Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En bij de lente hoort de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan je daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kan jij maximaal genieten in jouw auto!

Daarnaast hebben we ook nog een paar hele leuke lenteacties! Dus kom langs!

Gratis aircocheck

Gratis aircocheck

Wij controleren jouw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van de airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.

Mocht uit deze gratis check naar voren komen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we overleggen. Als je ervoor kiest om deze onderdelen te vervangen, dan mogen wij nu 15% korting aanbieden op een filterdroger en condensor.

Maak een werkplaatsafspraak

Frisse lucht!

Frisse lucht!

Thuis zet je de ramen open voor een frisse lucht. Dit kan bij jouw auto ook. Maar om écht zeker te zijn van schone lucht in jouw auto, is het verstandig om 1 keer per jaar jouw airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op jouw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf €39 kunt jouw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau! Deze 3-in-1 reinigingsschuim verwijdert vuil op kunststof, glas en textiel en neutraliseert onaangename luchtjes. Bovendien is deze interieurreiniger allergieneutraal.

 

Maak een werkplaatsafspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze Klanten Contact Centrum: 058 288 20 18 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.