Leverbaar vanaf €30.470
De Peugeot Partner
Tepee Electric
Private lease al vanaf €399,- per maand

EEN MULTIFUNCTIONELE 100% ELEKTRISCHE AUTO

De PEUGEOT Partner Tepee Electric: elektrisch rijden krijg een nieuwe dimensie. De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend.

Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. Het interieur is volledig naar uw wensen in te delen, want de drie stoelen achterin zijn individueel neerklapbaar en uitneembaar. De PEUGEOT Partner Tepee Electric kunt u nu ook Private Lease rijden, voor €399 per maand.

Meer informatie over laadkosten, laadpunten of een eigen laadpunt?
Laadinformatie

RUIMTE EN FLEXIBILITEIT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend. Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. U kunt de drie stoelen achterin individueel neerklappen en uitnemen, zodat u het interieur volledig naar uw wensen kunt indelen. De achterklep met te openen achterruit biedt royaal toegang tot een bagageruimte met een inhoud van 1350 liter tot wel 3000 liter (tot aan het dak).

DYNAMISCH EN SOEPEL RIJDEN

De elektromotor van de Partner Tepee Electric staat garant voor uitstekende prestaties. Dankzij het vermogen van 49 kW (67 pk) en het maximale koppel van 200 Nm dat onmiddellijk beschikbaar is, rijdt de Partner Tepee Electric dynamisch en soepel, zowel bij het wegrijden vanuit stilstand als bij het accelereren. En dat zonder te schakelen. De Partner Tepee Electric maakt nauwelijks geluid, produceert geen schadelijke stoffen. en stoot tijdens het rijden geen CO2 uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rijverboden in milieuzones. Dankzij de rust in het interieur van de Partner Tepee Electric raakt u minder snel vermoeid en kunt u gemakkelijker met uw passagiers praten.

Disclaimer
* De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.
Impressie Peugeot Partner Tepee
Impressie Peugeot Partner Tepee

Financieer de Peugeot Partner Tepee Elektric

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is? Vul hier uw kenteken en kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot Partner Tepee Elektric
Aankoopbedrag
€ 30.470,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
30.470,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Onze Peugeot Partner voorraad