ANWB Private Lease@home

PROEFRIT AAN HUIS DAGEN

ANWB Private Lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 januari organiseren wij in samenwerking met de ANWB de Proefrit-aan-huis Dagen! Op deze dagen kunt u aan huis of op locatie een proefrit maken in één van onze private lease toppers! Dit met inachtneming van de geldende regels omtrent Corona.

Voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen rijden in een nieuwe Nissan? Dat kan met ANWB Private Lease! Uw maandbedrag is inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer. U betaalt alleen nog voor de brandstof.

Bovendien bestelt u met Buy@Home eenvoudig uw nieuwe Nissan volledig online. Zo hoeft u uw huis niet meer uit en wordt alles online voor u op een betrouwbare manier geregeld in samenwerking met ANWB tot en met de levering aan huis.

Plan een proefrit aan huis!
Nissan Micra
Nissan Juke
Nissan Leaf
Nissan Qashqai
Nissan X-Trail

Waarom ANWB Private Lease?

Besteedt u uw autokosten liever uit? En vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Met ANWB Private lease rijdt u een nieuwe Nissan voor één vast bedrag per maand. Hierin zijn alle autokosten opgenomen, behalve de brandstof.

Bovendien profiteert u van de extra voordelen van ANWB Private Lease:

Gratis thuisbezorgd!

Wij begrijpen heel goed dat u in coronatijd liever thuis blijft. Wie met ANWB Private Lease een nieuwe Nissan aanschaft, krijgt indien gewenst de auto daarom tijdelijk zonder extra kosten veilig thuisbezorgd!    

*Vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Proefrit kan plaatsvinden op een centraal afgesproken locatie. Dit overlegt de verkoper van te voren met u. De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

Plan een proefrit aan huis!

Wij komen graag naar u toe met een model naar keuze. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!