Terug

Haaima Hylkema zomercheck

Goed voorbereid en veilig de weg op, met de Haaima Hylkema zomercheck.

Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in je eigen regio of toch verder weg? Waar je deze zomer ook doorbrengt, je wil altijd op jouw auto kunnen rekenen. Daarom nodigen we je uit voor de Haaima Hylkema Zomercheck.

Ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto uitgebreid te controleren op 29 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kan jij met een gerust gevoel op weg naar je favoriete bestemming!

Kleine prijs, goede gemoedsrust

Je betaalt slechts € 19,95 voor onze uitgebreide Zomercheck. Je ontvangt daarbij het Vakantie Doe-boek helemaal gratis! Leuk voor je (klein)kinderen, maar ook om zelf te houden.

Maak een afspraak
Korting op vitale onderdelen

Korting op vitale onderdelen

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg en je krijgt vooraf een heldere, scherpe prijsopgave.

Tijdelijk met 10% korting op de volgende vitale onderdelen:

  • Remschijven
  • Ruitenwisserbladen
  • Distributiesets + waterpomp

Maak een afspraak

Zomers voordeel

Zomers voordeel

Profiteer van nog meer zonnige acties! Met de handige Haaima Hylkema accessoires neem je gemakkelijk én stijlvol extra bagage of/of fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op fietsendragers, dakdragers én dakkoffers!

Kom snel langs, wij voorzien je graag van advies.

Maak een afspraak

Maak op tijd een afspraak

Maak op tijd een afspraak

Wij verwachten de komende tijd meer drukte in onze werkplaatsen. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak. Wij staan voor je klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan de werkplaats. Zorg dat ook jouw auto klaar is voor zomerse uitstapjes of een lange vakantierit. Tot snel!

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 058 288 20 18 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak