Terug

Nissan elektrisch rijden

Elektrisch rijden in een Nissan

Elektrisch rijden is zeer interessant, ook voor jou!!! De aanschaf van een elektrische auto is duurder, maar je bent veel goedkoper uit in vaste en variabele lasten.  Een ander groot voordeel is dat Nederland met meer dan 50.000 openbare laadpalen de grootste laaddichtheid van Europa heeft. Zo kun je altijd en overal laden.

Haaima Hylkema helpt je graag kijken en vergelijken. Of je nu informatie zoekt over opladen, kosten of de voor- en nadelen van elektrisch rijden: wij helpen je elektrisch op weg. Zeker als je bij Haaima Hylkema koopt of least.

Elektrische modellen    

Het occasionaanbod is wat geringer dan je van benzine- of dieselauto’s gewend bent, maar dat betekent niet dat er niets te kiezen valt. Van kakelverse demomodellen tot eerste generatie Nissan Leafs, bij Haaima Hylkema is er keuze genoeg.

Bekijk onze elektrische voorraad

Totaalpakket Haaima Hylkema

Samen met Lanova biedt Haaima Hylkema een totaaloplossing voor het laden van jouw elektrische auto.

Een laadpaal aan huis of op het werk is dé manier om efficiënt gebruik te maken van uw elektrische auto. Een vaste looptijd, een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Dat is een laadpaal leasen bij Lanova. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden die wij jou bieden. Ook voor het advies van een laadpas.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze elektrische en zakelijke oplossingen? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met je om de voordelen van elektrisch rijden te presenteren.

Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch
Bekijk onze bedrijfspresentatie elektrisch