Terug
Nissan - Haaima Hylkema
De toekomst van duurzaam transport
Nieuwe Nissan Townstar
100% elektrisch

Kies voor groen zaken doen!

Nissan Townstar

Met de Nissan Townstar kies je de meest duurzame en efficiëntste bedrijfswagen in Nederland. Maak het verschil door te kiezen voor 100% elektrisch, niet alleen voor het milieu maar ook voor jouw bedrijf zet je een statement neer. Denk aan vrijstelling voor de wegenbelasting, overheidsstimulansen en 0% uitstoot en werk mee aan de groene reputatie zonder extra kosten te maken.

Kan jij niet wachten om in jouw nieuwe Nissan Townstar te rijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. De wereldwijde auto-industrie wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie wegens het voortdurende tekort aan computerchips. Hierdoor kunnen wij te maken krijgen met langere levertijden en niet garandeerbare prijzen. Informeer ons naar de meest actuele levertijd en prijzen van dit moment. Of stel jouw Townstar samen met een verkoopadviseur door contact met ons op te nemen.
 
Neem contact op

100% elektrisch, de nieuwe manier van rijden

Met de Nissan Townstar kun je tot wel 265 km rijden met maar één oplaadbeurt. En moet je laden? Geen probleem, binnen 40 minuten met wel weer tot 80% opgeladen (snel laden). Zo kun je in en om de stad al jouw leveringen uitvoeren, zonder dat dit al te veel energie kost.

Verschillende uitvoeringen

De Nissan Townstar komt in twee verschillende maten op de markt: een korte versie met 3,3 kubieke meter laadruimte en een lange uitvoering met 4,3 kuub ruimte. De maximale laadlast is 800 kilo en de Japanner mag tot 1.500 kilo trekken. Uitgebreidere informatie voor de Nederlandse markt volgt op een later moment.

Daarnaast wordt er ook een personenversie geïntroduceerd.

Disclaimer
AANBEVOLEN CATALOGUSPRIJS EXCL. BTW, OP BASIS VAN EEN VOORRAADMODEL. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Financier de Nissan Townstar

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in: