Terug

My Opel Card

Ontdek alle voordelen

Speciaal voor Opel-rijders is de myOpel card ontwikkeld. Deze is nieuw en vervangt het My Opel programma, waardoor je nu van nog veel meer voordeel geniet. Met de keuze voor de My Opel Card kies je voor zekerheid en veel voordeel.

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben we de unieke myOpel card ontwikkeld. De nieuwe myOpel card biedt zekerheid en veel voordeel. Je hebt namelijk geen extra kosten meer voor tussentijdse checks, lampjes vervangen en meer! Uitgevoerd door onze Opel experts met originele onderdelen en gereedschap afgestemd op jouw auto.

De MyOpel Card geeft je recht op veel voordelen:

OPEL PECHHULP

De aanschaf van de myOpel card is altijd in combinatie met Opel Pechhulp. Zo ben je 24/7 verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg in binnen- en/of buitenland. De keuze is aan jou!

METEEN EEN ONDERHOUDSAFSPRAAK INPLANNEN?

Als je het regulier onderhoud aan jouw Opel door onze experts laat uitvoeren, dan profiteer je van maar liefst € 20 korting op de myOpel Card! Het actietarief geldt tot 30 dagen na de laatste onderhoudsbeurt.

Maak een afspraak voor onderhoud, waarna je gelijk de MyOpel Card kunt aanschaffen.

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze Klanten Contact Centrum: 058 2882018 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.