Terug
Haaima Hylkema Opel
Al vanaf 16 jaar!!!
Opel Rocks Electric
Dé Citycar van dit moment
Al vanaf 16 jaar!!!
Opel Rocks Electric
Dé Citycar van dit moment

Opel Rocks Electric

Al vanaf 16 jaar!!!

De Opel Rocks-e, een compacte Citycar welke je al vanaf je 16e mag rijden! Met de 100% elektrische aandrijflijn kan de Rocks-e een actieradius van maximaal 75 kilometer bereiken op een volle lading. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische citycar die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Bekijk onze voorraad

Kan jij niet wachten om in jouw nieuwe Opel Rocks electric te rijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. De wereldwijde auto-industrie wordt momenteel geconfronteerd met een uitzonderlijke situatie wegens het voortdurende tekort aan computerchips. Hierdoor kunnen wij te maken krijgen met langere levertijden en niet garandeerbare prijzen. Informeer ons naar de meest actuele levertijd en prijzen van dit moment. Of bekijk de prijzen op de Opel site door jouw Opel Rocks electric daar samen te stellen.

Comfortabel en ruim

Op het gebied van veiligheid biedt de Opel Rocks-e een breed scala aan rijhulpsystemen en veiligheidsvoorzieningen, waaronder adaptieve cruisecontrol, automatische noodrem, en dodehoekwaarschuwing.

Modern en stijlvol, maar bovenal praktisch!

Het interieur van de Opel Rocks-e is modern en stijlvol, met een digitaal instrumentenpaneel en een centraal touchscreen infotainmentsysteem met geïntegreerde smartphone-integratie. Het model biedt ook comfortabele zitplaatsen en voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Altijd verbonden met jouw Rocks!

Je gaat nergens heen zonder je smartphone, toch?! Dan is het goed om te weten dat je altijd verbonden bent met met jouw Rocks Electric.

In het kort is de Opel Rocks-e dus de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische SUV die zowel praktisch als stijlvol is, met een goede actieradius en een hoog niveau van comfort en veiligheidsvoorzieningen.

We denken graag met jou welke welke Opel Corsa (of andere personenwagen het beste bij jou past. Zo rekenen we uit welk model en welke uitvoering welke kosten met zich mee brengt. Kies je liever voor benzine, diesel of elektrisch, wij rekenen het graag uit, inclusief alle fiscale voordelen. Kortom, maak een afspraak voor een uitgebreide kennismaking. De koffie staat klaar.

Contact

Opel Corsa uitvoeringen

Opel Rocks Electric

Standaard uitgerust met o.a.
 • Panoramadak
 • Lussen op de portierpanelen in Opel-geel
 • Opel Vizor voor en achter
 • Two-tone voor- en achterzijde
 • Spatbord- en dorpelverbreders
€ 8.499,-
Private lease v.a. € 189

Opel Rocks Electric Tekno

Standaard uitgerust met o.a.
 • Panoramadak
 • Design-wieldoppen
 • Gele accenten op de voor- en achterbumper
 • Gele opbergvakken op het dashboard, gele tashaak aan passagierszijde, opbergnet op de portieren met gele accenten en scheidingsnet
 • ConnectBox
€ 9.299,-
Private lease v.a. € 204

Opel Rocks Electric Klub

Meeruitrusting t.o.v. Tekno
 • Panoramadak
 • Design-wieldoppen
 • Grijze accenten op de voor- en achterbumper
 • Grijze opbergvakken op het dashboard, grijze tashaak aan passagierszijde, opbergnet op de portieren met grijze accenten en scheidingsnet
 • ConnectBox
€ 9.299,-
Private lease v.a. € 204
Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen.
Video impressie Opel Rocks-e
Video impressie Opel Rocks-e

Financier de Opel Rocks Electric

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Opel Rocks Electric
Aankoopbedrag
€ 8.499,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
8.499,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld