Terug
Haaima Hylkema Peugeot

Bedrijfswagens 5+5+5

Peugeot Bedrijfswagens 5+5+5

5 JAAR GARANTIE + 5 JAAR FINANCIERING TEGEN 5% RENTE

Kies voor de nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer en profiteer van deze messcherpe aanbieding voor financiering en verlengde garantie.

Tijdens de Bedrijfswagens 5+5+5 actie maken we de keuze voor een Peugeot bedrijfsauto nog makkelijker! Want je krijg nu 5 jaar garantie op een Peugeot bedrijfsauto en daarnaast ook nog eens 5 jaar lang een financial lease tarief tegen 5% rente. Of je kiest voor een bedrijfswagen of zakelijke auto uit voorraad en je ontvangt 5 jaar lang 0% rente!

Dat is dus 5 + 5 + 5 voordeel
5 jaar, 5% financial lease, 5 jaar garantie

Één aanspreekpunt voor al jouw wensen

Bekijk onze voorraad!

Als zakelijke klant heb je bij ons één aanspreekpunt voor al jouw wensen en adviseren wij jou graag. Zo ook over het verdwijnen van de vrijstelling van BPM per 1 januari 2025 (geleidelijk ingevoerd in 2024) Onze accountmanagers werken samen met jou aan een verdere optimalisatie van het wagenpark. Of het nu gaat om de aankoop van bedrijfswagens, het vergroenen van het wagenpark of de financiering van leaseauto’s. Wij willen je zorgeloze mobiliteit bieden tegen een zo gunstig mogelijke kilometer-kostprijs.

Sparren? Wij bellen jou!
Peugeot Partner

Peugeot Partner

Met de Peugeot Partner heb je een snelle, wendbare en compacte auto voor jouw bedrijf, waarmee je vele werkzaamheden kunt verrichten. De Peugeot Partner is namelijk ontworpen voor verschillende functionaliteiten en biedt ook een ruime keuze aan uitvoeringen.

 • Tot 1.000 kg laadvermogen en tot 3,9 m3 laadvolume, vele Veiligheids- en rijhulpsystemen
 • Elektrisch: actieradius tot 275 km, 80% van de accu opladen in 30 minuten
 • Nu 5 jaar garantie tijdens de Bedrijfswagen Dagen*
 • Nu 5 jaar financial lease tegen 5% rente tijdens de Bedrijfswagen Dagen*

Sparren? Wij bellen jou!

Ontdek de Partner

Peugeot Expert

Peugeot Expert

Je hebt de Peugeot Expert vast wel eens zien rijden, want het is ons meest verkochte bedrijfswagen. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want jij als ondernemer stelt hoge eisen aan jouw bedrijfsauto en die eisen willigt deze krachtpatser zeker in. Stoer, robuust en stijlvol, dat is in een paar woorden het design van de Peugeot Expert.

 • Tot 1.400 kg laadvermogen en tot 6,6 m3 laadvolume, vele Veiligheids- en rijhulpsystemen
 • Elektrisch: actieradius tot 330 km, 80% van de accu opladen in 30 minuten
 • Nu 5 jaar garantie tijdens de Bedrijfswagen Dagen*
 • Nu 5 jaar financial lease tegen 5% rente tijdens de Bedrijfswagen Dagen*

Sparren? Wij bellen jou!

Ontdek de Expert

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

Ervaar de Peugeot Boxer waar en wanneer je wilt. Thuis, op de zaak, bij de klus of in onze showroom: wij zorgen dat de Boxer klaar is voor een overtuigende proefrit. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen voor ieders veiligheid. Hoe pick jij ’m up? Wees altijd onderweg met de Peugeot Boxer.

 • Leverbaal in vele bestelwagen en combi-uitvoeringen, lengtes en hoogtes.
 • Acht laadvolumes van 8 m3 tot maar liefst 17 m3.
 • Elektrisch: actieradius tot 340 km, 80% van de accu opladen in 60 minuten
 • Nu 5 jaar garantie tijdens de Bedrijfswagen Dagen*
 • Nu 5 jaar financial lease tegen 5% rente tijdens de Bedrijfswagen Dagen*

Sparren? Wij bellen jou!

Ontdek de Boxer

*Het actietarief 5,0% rente is tijdelijk geldig bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Bij modellen met een verbrandingsmotor geldt dat een maximaal te financieren bedrag van €40.000. Bij modellen met een elektrische aandrijving geldt dat een maximaal te financieren bedrag van €20.000. Een restantbetaling is mogelijk.

Voor de 0% financial lease actie geldt een looptijd van 60 maanden en een maximaal te financieren bedrag van €40.000 voor ICE en €20.000 voor EV.

Dit actietarief wordt gedaan door Stellantis Financial Services en wordt je aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland BV (registratienummer AFM 12007744). Actiewijzigingen voorbehouden aan Opel Nederland. Acties geldig tot en met juni 2023 en onder voorbehoud van goedkeuring van Stellantis Financial Services Nederland. Uiterste registratiedatum voertuig 31 december 2023.