Terug
Haaima Hylkema Peugeot

Begin de winter goed!

Ga veilig de weg op met een gratis seizoenscheck

Uw auto is gemaakt om te rijden, maar de afgelopen periode staan veel auto’s langer of vaker stil dan normaal. Daarnaast wordt het weer ook steeds wisselvalliger: regen, wind, kou, hagel. En een laagstaande zon, gladde wegen, wind kunnen zorgen voor gevaarlijke verkeerssituaties en files. Zijn u en uw auto klaar voor de winter?

Gratis Seizoenscheck

Kom daarom nú langs voor de Seizoenscheck. Wij controleren uw auto op 29 punten, waaronder die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de accu, remmen en vloeistoffen. Deze check kost normaal €19,95 maar bieden wij u GRATIS aan, inclusief het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter. 

We controleren o.a. uw accu, bandenprofiel, bandenspanning, remmen, schokdempers, uitlaat, verlichting.

Plan hier uw Seizoenscheck
4e band gratis!

4e band gratis!

Onze gespecialiseerde monteurs controleren de banden van uw auto tijdens de seizoenscheck en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan bieden wij u een uitgebreid assortiment aan banden.

Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 4e band kosteloos of de tweede band voor de helft van de prijs.*

Maak een afspraak

Deze actie is geldig tot en met 28/02/2020 en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Bovenstaande acties zijn niet inwisselbaar tegen contanten. De APK afspraak dient voor 28 februari 2020 gemaakt te zijn, maar mag later plaatsvinden.

*Vraag naar de voorwaarden.