Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Leverbaar vanaf €36.930
De Peugeot e-2008
Private Lease v.a. €485 p/m

De Peugeot e-2008 SUV

Ontdek de nieuwe compacte Peugeot e-2008 SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Ervaar de verrassende sensaties van volledig elektrisch rijden en ontdek de talrijke voordelen van een nieuwe vorm van e-mobiliteit.

100% ELEKTRISCH

De nieuwe Peugeot e-2008 SUV heeft hetzelfde krachtige, vloeiende en indrukwekkende design als de uitvoeringen met een verbrandingsmotor. Aan enkele specifieke en onderscheidende designelementen kunt u zien dat u met de elektrische uitvoering te maken hebt.

De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 onderscheidt zich door zijn grille in kleur van de carrosserie met een dichroïsche Leeuw en een “e”-embleem. In het interieur is hij voorzien van een exclusieve alcantara® bekleding in de kleur Gris Gréval.

OPLADEN

Om de actieradius (310 km volgens de WLTP-cyclus van de nieuwe elektrische compacte SUV Peugeot e-2008 op peil te houden, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar om hem thuis of via een openbaar laadpunt op te laden. Het is ook mogelijk om een begintijdstip voor het opladen te programmeren via het scherm van het Connect-navigatiesysteem of via de MyPeugeot® App op uw smartphone. Zo kunt u ook op elk gewenst moment het laden starten en de laadtoestand bekijken.

COCKPIT

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D biedt met het compacte stuurwiel, het 10 inch capacitieve HD-touchscreen en het te configureren 3D-instrumentenpaneel een intuïtieve ergonomie. Alle voor het rijden nuttige informatie is beschikbaar via het touchscreen. De belangrijkste informatie met betrekking tot het elektrisch rijden hebt u altijd in uw blikveld doordat deze in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd op het 3D-instrumentenpaneel:

 • Rijmodus: Eco/Normal/Sport
 • Laadtoestand van de tractiebatterij
 • Grafische animatie in real time van de werking van de aandrijflijn

TRACTIEBATTERIJ MET EEN GROTE CAPACITEIT

De nieuwe elektrische compacte SUV Peugeot-2008 is voorzien van een hoogspanningstractiebatterij met een grote capaciteit van 50 kWh die op ingenieuze wijze in het ontwerp is geïntegreerd, zodat de ruimte voor inzittenden en bagage volledig behouden is gebleven. Deze tractiebatterij maakt een actieradius van 310 km volgens de WLTP-cyclus mogelijk, zonder dat er tijdens het rijden ook maar een gram CO2 wordt uitgestoten. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

Peugeot e-2008 uitvoeringen

e-2008 SUV Active 50kWh 136PK

 • Cruise Control
 • Climate Control
 • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
 • Active safety brake met distance alert
 • Climate control
 • Parkeerhulp achter
€ 36.930,-
Private Lease v.a. €485 p/m

e-2008 SUV GT 50kWh 136PK

 • Full-LED koplampen
 • Parkeerhulp vóór
 • Zwart dak "Black Diamond"
 • Extra getinte achterruiten
 • Sportstoelen vóór
 • RVS instaplijsten
€ 41.330,-
Private Lease v.a. €535 p/m
Disclaimer
De afbeeldingen en uitvoeringen kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. * De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs.
Video impressie Peugeot 2008
Video impressie Peugeot 2008

Financieer de Peugeot e-2008

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is? Vul hier uw kenteken en kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot e-2008
Aankoopbedrag
€ 36.930,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
36.930,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld

Onze Peugeot 2008 voorraad