Terug
Haaima Hylkema Peugeot
Peugeot Traveller
Ontspannen en luxe reizen
Vanaf €28.950 excl. btw/bpm

Peugeot Traveller

Een nieuwe kijk op ontspannen reizen.

De Peugeot Traveller Business biedt zijn bestuurder en passagiers een luxe manier van reizen, met volop ruimte en comfort. Bovendien kun je bij deze premium minibus kiezen tussen een dieselmotor en een volledig elektrische aandrijving.

Meer informatie of een proefrit? >>

Design, stijlvol en modern

Kies voor de 5, 7 of 8 persoonuitvoering en kies voor luxe. Met de Peugeot Traveller Business VIP kiest u voor businessclass-comfort. Om u elke dag opnieuw optimaal van dienst te zijn is de Peugeot Traveller leverbaar in 3 lengtes en heeft hij een hoogte van slechts 1,90 m..

Zelfs in de Compact-uitvoering, is de Peugeot Traveller uitermate praktisch en past hij zich aan al uw wensen aan.

Exterieur

De signatuur met leds, de verticale grille en de naadloos in de carrosserie geïntegreerde xenonkoplampen(1) geven de Peugeot Traveller Business VIP een stijlvolle en elegante uitstraling. De lichtmetalen 17 inch-velgen en extra getinte achterste ruiten geven hem nog meer charisma.

Elektrisch

Bij de nieuwe Peugeot e-Traveller Business zorgen de technische voordelen van het EMP2-platform voor een geoptimaliseerd ontwerp, zodat u profiteert van dezelfde royale laadruimte en dezelfde comfortabele zitpositie als in de uitvoeringen met een verbrandingsmotor.

Disclaimer
De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Ondanks dat alles in het werk is gesteld om productspecificaties en prijzen accuraat te vermelden, behouden wij ons het recht voor om prijzen, kleuren, specificaties, accessoires en eigenschappen zonder vooraankondiging op ieder moment te wijzigen of te verwijderen. Private lease: Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.
Video impressie Peugeot Traveller
Video impressie Peugeot Traveller

Financier de Peugeot Traveller

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze Peugeot Traveller
Aankoopbedrag
€ 28.950,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
28.950,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld

Onze Peugeot Traveller voorraad