(Online) showroom

Welkom in onze (online) showroom!

Persoonlijk geholpen, ook op afstand.

Waar mogelijk blijven wij uiteraard met z’n allen thuis. Maar wat als u toch interesse in een andere auto heeft?

Al onze vestigingen hebben grote showrooms en ook bij ons op het terrein kunt u veilig en ongedwongen onze voorraad nieuw en occasions bewonderen. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staat hierbij altijd voorop. Daarom hebben wij verschillende maatregelen genomen op al onze vestigingen.

Blijft u liever thuis of heeft u gezondheidsproblemen? Dan snappen wij heel goed dat u bij interesse in een nieuwe Peugeot of in een occasion, liever persoonlijk contact op afstand heeft. Daarom bieden wij nu ook onderstaande diensten aan:

Een videogesprek met een verkoopadviseur

Interessante auto gezien en wilt u graag op een persoonlijke manier in contact komen met één van onze verkoopadviseurs? Dmv een videogesprek (Whatsapp, Facetime bijv.) komen wij graag met u in contact. Wij brengen de auto van uw keuze, persoonlijk voor u in beeld in een live demonstratie. Alle vragen die u heeft, beantwoorden wij direct. Wel zo makkelijk. Wel zo veilig.

Neem contact met ons op

Vip-shoppen

Wilt liever niet meerdere mensen in de showroom zijn? Dan kunt u nu ook een afspraak plannen voor VIP-shoppen! De showroom wordt dan voor u (en uw partner) geopend met één medewerker die u kan adviseren op de manier zoals u van ons gewend bent. We houden gepaste afstand, maar onze service blijft gelijk.

Neem contact met ons op

Video informatie mbt de auto van uw voorkeur

Zou u graag de auto van uw keuze wat beter willen bekijken? Wij maken met alle plezier even een video om u een nog veel beter beeld te geven. Deze video kunnen wij toesturen via bijv. Whatsapp.

Neem contact met ons op

Proefrit / Aflevering aan huis

Uiteraard is het ook mogelijk om een proefrit in de auto van uw keuze, of de aflevering van uw aangeschafte auto, bij u thuis te verzorgen. Op het afgesproken tijdstip wordt de auto bij u thuisbezorgd en de sleutel kan indien gewenst in de brievenbus gedeponeerd worden. Uiteraard alles geheel in overleg zodat alles volledig op uw wensen afgestemd kan worden.

Neem contact met ons op

Hoe veilig is het om een proefrit te maken?
Een goede hygiëne is erg belangrijk. Onze medewerkers desinfecteren na iedere proefrit de deurgrepen, schakelpook, stuur en navigatieschermen, zodat u met een gerust hart een proefrit kunt maken.

Koopavonden
Tot 1 juni 2020 zijn wij op koopavonden gesloten.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via onze klantenservice Haaima 058-2882018, Hylkema 0513-622744 of Mulder 0514 602 790. U kunt rekenen op onze service.

We wensen iedereen gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan!