Terug
Haaima Hylkema Peugeot

Pick ‘m up proefrit

Plan snel uw Pick ‘m up Proefrit!

De gloednieuwe Peugeot e-Expert staat bij ons in de showroom. Deze karaktervolle bedrijfsauto biedt alle vertrouwde voordelen, maar is nu ook in volledig elektrische uitvoering beschikbaar.
100% Elektrisch, 100% Expert.

Pick’ m up voor een proefrit op de zaak, thuis of bij uw klus!

Graag bieden we u, als belangrijke relatie, de unieke kans om als een van de eersten in Nederland uitgebreid kennis te maken met de nieuwe Peugeot e-Expert. En dat nu bij u thuis, op de zaak, op de klus of gewoon bij ons in de showroom. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen voor ieders veiligheid. Hoe pickt u ’m up?

Plan uw ‘Pick ‘m up’ Proefrit!

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u specifieke vragen of wilt u wellicht meer informatie om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U mag natuurlijk ook altijd bij ons op de koffie komen!

Mark Voolstra
Accountmanager Haaima
06 – 25 10 75 57

Stuur e-mail

Ate Bierma
Accountmanager Hylkema
06 – 41 56 75 44

Stuur e-mail

Ja, ik wil graag een Pick ‘em up Proefrit


PS. Peugeot volgt bij het organiseren van proefritten en het ontvangen van klanten in de showroom de strikte protocollen van het RIVM. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat daarbij altijd voorop. In onze showroom en onze auto’s zijn alle maatregelen getroffen om gasten verantwoord te ontvangen en een proefrit aan te bieden.