Terug
Haaima Hylkema Peugeot

PLUG-IN HYBRID-modellen

Intense rijsensaties met de Plug-In Hybrid modellen van Peugeot

Voortbouwend op zijn technologische knowhow biedt Peugeot in alle modellen een intense en instinctieve rijbeleving, ongeacht de motoruitvoering. De nieuwe Peugeot PLUG-IN HYBRID-uitvoeringen voegen daar nieuwe rijsensaties en een ongekende dynamiek aan toe, vooral dankzij de nieuwe rijmodi.

Elke rijmodus biedt zijn eigen specifieke karakter en sensaties:

In al deze modi is het mogelijk 100% elektrisch te rijden als de laadtoestand van de tractiebatterij dit toestaat.

De HYBRID- en HYBRID4-uitvoeringen zijn technologisch complex, maar bieden een ongecompliceerde rijervaring. De ergonomie staat op hoog niveau en maakt het rijden gemakkelijk en intuïtief.

Wat is een Plug-In HYbrid?

Een plug-in hybrid, vaak ook PHEVi genoemd, is een voertuig dat gebruik maakt van hybridetechnologie en een oplaadbare tractiebatterij. De auto maakt voor de aandrijving gebruik van een elektromotor én verbrandingsmotor. Het opladen van de tractiebatterij kan via het aansluiten van de auto op een externe elektriciteitsbron (stopcontact, wallbox etc.). Tijdens het rijden laadt de tractiebatterij op door het regeneratief remmen.

De hybridetechnologie maakt deze auto’s veelzijdig inzetbaar en uitstekend geschikt voor langere ritten. Uw auto schakelt indien mogelijk over op volledig elektrische aandrijving en kan dan tot wel 59 km volledig elektrisch rijden. Ons gamma plug-in hybridemodellen, bestaat uit de 508 Berline HYbrid en 508 SW HYbrid, maar ook de 3008 SUV HYbrid & HYbrid4. Alle modellen combineren een innovatief design met hoogwaardige technologieën en een minimale belasting van het milieu.

Onze Plug-In HYbrid modellen:

Meer informatie of een proefrit?

Plug-in Hybrid
Plug-in Hybrid