Terug
Haaima Hylkema

Serviceadviseur

Service adviseur

Jouw nieuwe uitdaging?

Haaima Hylkema is één van de meest dynamische autodealers in het noorden van het land met 14 vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder. Haaima Hylkema is succesvol in zowel omzet als klantentevredenheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Wij zijn voor onze vestigingen in Leeuwarden en Sneek op zoek naar een Service adviseur! Hierbij gaan we niet voor kortdurende successen, maar voor langdurige relaties en dito resultaten.

Kun jij op alle vier onderstaande punten ja zeggen?

Dan zoeken we jou!

Wat wordt er van je verwacht?

Wat wordt er van je verwacht?

  • Jij bent het gezicht van de werkplaats, staat garant voor een efficiënte planning en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten.
  • Van het aannemen van serviceaanvragen tot het zorgen voor de uitvoering; als onze Serviceadviseur regel jij het. Dat betekent ook dat je werkplaatsklanten gastvrij ontvangt en hen informeert en adviseert over de mogelijkheden. Je plant de werkzaamheden in en draagt zorg voor de uitvoering van alle serviceactiviteiten in nauw contact met werkplaats en magazijn.
  • Inventariseren van klantbehoeften, vastleggen van afspraken en aanmaken van werkorder.
  • Aanbieden, inplannen en zorgvuldig factureren van de reparatie- en onderhoudsactiviteiten en het organiseren van vervangend vervoer.

Solliciteer direct

Functie eisen

Functie eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een kandidaat die klantgerichtheid als een tweede natuur heeft. Je bent een stevige persoonlijkheid en je hebt een winnaarsmentaliteit. Je beschikt over uitmuntende sociale, communicatieve en succesvolle, commerciële vaardigheden. Verder vragen we:

  • minimaal een afgeronde MBO4-opleiding, waarbij het opdoen van administratieve, technische en commerciële vaardigheden een belangrijke rol spelen, zoals de hotelschool of een marketingopleiding
  • bij voorkeur PSA ervaring als serviceadviseur, bekend met ons DMS (Autoline), service-box, garantie-verwerking.
  • een gedreven en resultaatgerichte houding
  • teamspirit
  • een flexibele instelling en stressbestendig

Solliciteer direct

Wat hebben wij te bieden?

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat.
Wij belonen afhankelijk van leeftijd en ervaring met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct

Belangstelling?

Stuur dan jouw sollicitatie voor 30 november 2021, inclusief cv naar jolanda.atsma@haaimahylkema.nl onder vermelding van service adviseur. Meer informatie? Dan kun je bellen met Jolanda op 0513-622100, optie 5

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.