Terug

Private lease bij Suzuki Franeker

Private lease tarieven tijdelijk verlaagd!

Een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Geen financiële verrassingen dus. Voor een vast bedrag per maand hoef je nergens meer aan te denken en kun je zorgeloos op pad. Het kan allemaal bij Haaima Hylkema Suzuki Franeker. En… staat je leven even op z’n kop? Dan is het Suzuki lease contract gewoon opzegbaar.

Suzuki Ignis v.a. €249 p/mnd*

Suzuki Ignis v.a. €249 p/mnd*

Dit is hét moment om de Ignis te private leasen. Nu tijdelijk van €269 voor €249 per maand.

De nieuwe Ignis valt op met zijn karakteristieke design, modern met retro-elementen. Deze leukste mini SUV biedt verrassend veel binnenruimte. En is voorzien van uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken.

Bekijk de Ignis

Bekijk onze voorraad

Suzuki Swift v.a. €254 p/mnd*

Suzuki Swift v.a. €254 p/mnd*

Je private least de sportieve Swift nu tijdelijk van €279 voor €254 per maand.

DYNAMISCH EN SPEELS
De Suzuki Swift, de auto met de grootste funfactor in zijn klasse. De nieuwe Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid, de Swift is ook groots in ruimte. En onze sportieve vijfdeurs is nu nóg leuker om in te rijden!

Bekijk de Swift

Bekijk onze voorraad

Dit is hét moment om de Ignis te private leasen. Nu tijdelijk van €365 voor €359 per maand.

De schoonste en zuinigste allroader vol geavanceerde techniek. De Suzuki Vitara is een stoere en stijlvolle SUV met een modern design. Super betrouwbaar dankzij de solide en veilige technieken.

Bekijk de Vitara

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Dit actieaanbod geldt zolang de voorraad strekt en bij een Private Leasecontract welke is afgesloten in de periode vanaf 26 april t/m 30 juni 2021. De registratie van de Private Leaseauto dient plaats te vinden voor of uiterlijk op 15 oktober 2021. • Wijzigingen en typefouten voorbehouden