ZO BETROUWBAAR ALS EEN SUZUKI

Als er één ding is wat je als autobezitter niet wilt, dan is het wel stranden met pech. Of onverwachte, vaak dure reparaties. Dat zal je met een Suzuki niet overkomen. Die is gebouwd om lang en probleemloos mee te gaan. Dat bewijzen de consumentonderzoeken keer op keer. Suzuki-rijders zijn zeer tevreden over hun merk en over hun dealer en Suzuki scoort steevast een hoog cijfer in het onderzoek dat de Consumentbond jaarlijks uitvoert.

Misschien ken je het wel: ineens gaat er een lampje branden of er klinken onheilspellende geluiden vanuit de motorruimte. Altijd op het verkeerde moment. De kans dat zoiets je overkomt als je in een Suzuki rijdt, is vrijwel nihil. Betrouwbaarheid zit in het DNA van Suzuki. Elk onderdeel ondergaat een strenge kwaliteitscontrole, zodat er geen sprake is van een ‘zwakste schakel’.

Podiumplaats voor Suzuki

De Consumentenbond houdt jaarlijks een groot onderzoek naar de tevredenheid onder autobezitters en de betrouwbaarheid van het merk dat zij rijden. In deze online enquête krijgen eigenaren van auto’s van maximaal tien jaar oud een vragenlijst voorgelegd en eventuele mankementen worden ingedeeld naar zwaarte. Suzuki scoort jaar op jaar de hoogste rapportcijfers. In het onderzoek van 2019 lag het gemiddelde cijfer van alle modellen op een keurige 8,6, waarmee Suzuki op de twee plek eindigde.

Mooie cijferlijst

Aan het grote onderzoek onder vrijwel alle merken namen zes modellen van Suzuki deel, van de Suzuki Alto tot de huidige Suzuki Ignis, die in 2017 op de markt kwam en onlangs een kleine facelift kreeg. De cijferlijst ziet er als volgt uit:

Rapportcijfers waarmee je thuis kunt komen en die de hoge kwaliteit van Suzuki overduidelijk aantonen.

Goed onderhoud

Een belangrijke rol is ook weggelegd voor de dealers van Suzuki. Zij houden de auto’s in topconditie en waarborgen daarmee de bedrijfszekerheid op de lange termijn. In de werkplaats van de Suzuki-dealer wordt met dezelfde zorg voor kwaliteit gewerkt als in de fabriek en door gebruik te maken van originele onderdelen, blijft een Suzuki altijd zo goed als nieuw. En met meer dan 120 Suzuki-dealers in het land, is er altijd wel een in de buurt.

Bron: https://www.autoweek.nl/advertorial/zo-betrouwbaar-als-een-suzuki/

Meer informatie:

Heb je een vraag of opmerking voor ons? Neem contact op via het contactformulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.