Over Suzuki Franeker

Al meer dan 10 jaar een begrip in Franeker e.o.

Suzuki Franeker werd in 2010 opgericht onder de paraplu van Haaima. Als extra merk heeft Suzuki een grote toegevoegde waarde in Franeker.

Kies voor zekerheid! Kies voor de enige echter Suzuki dealer in Noordwest Friesland: Suzuki Franeker. Al jarenlang het vertrouwde adres voor de koop van uw nieuwe of gebruikte Suzuki en het onderhoud van uw Suzuki. U stapt altijd heel voordelig in een nieuwe Suzuki, wij bieden u namelijk altijd een extra hoge inruilprijs voor uw huidig auto. Maar ook onze occasions zijn scherp geprijsd.

Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben grote affiniteit met het merk Suzuki. Daarbij zijn ze allemaal, stuk voor stuk, op de hoogte van de laatste stand van zaken en worden constant bijgeschoold. Onze modern ingerichte werkplaats is geschikt voor alle Suzuki modellen.

Suzuki Franeker is centraal gelegen aan de rondweg van Franeker en zeer goed bereikbaar. U bent van harte welkom voor een taxatie, proefrit, het onderhoud van uw auto of alleen voor een gezellig kopje koffie (of thee). Graag tot ziens in Franeker.