Terug

De leukste auto’s van Suzuki Franeker

De twee leukste auto’s op de markt van Suzuki en dan ook nog snel én voordelig rijden? Het kan allemaal bij Haaima Hylkema Suzuki Franeker. Want wij hebben de mooiste voorraadexemplaren van de Suzuki Ignis en Swift en die gaan weg voor hele mooie prijzen.

Beide auto’s zijn lekker licht van gewicht en daardoor zuinig. De vrolijk ogende Ignis is bijzonder wendbaar. Ondanks dat het een compacte auto is, zijn de nieuwste veiligheidsvoorzieningen aanwezig. Ook in de sportieve Swift zijn moderne technieken op het gebied van infotainment, navigatie en rij assistentie te vinden. Denk aan multimedia, cruise controle en het Suzuki Safety System met rijstrookassistent en Radar Brake Support.

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

De nieuwe Ignis valt op met zijn karakteristieke design, modern met retro-elementen. Deze leukste mini SUV biedt verrassend veel binnenruimte. En is voorzien van uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken.

De voor- en achterbumper zijn stoerder vormgegeven, met zowel voor als achter een skidplate. LED-koplampen zijn standaard en ook de grille heeft een andere vorm gekregen.
 

Bekijk de Ignis

Bekijk onze Ignis voorraad

Suzuki Swift

Suzuki Swift

DYNAMISCH EN SPEELS
De Suzuki Swift, de auto met de grootste funfactor in zijn klasse
De nieuwe Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid, de Swift is ook groots in ruimte. En onze sportieve vijfdeurs is nu nóg leuker om in te rijden!
 

Bekijk de Swift

Bekijk onze voorraad