Terug

Over Haaima Hylkema Suzuki Franeker

Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring

Suzuki Franeker is in 2010 opgericht onder de paraplu van Autobedrijf Haaima. Haaima Hylkema is een Fries familiebedrijf en zij hebben samen meer dan 100 jaar ervaring. Haaima Hylkema staat voor mobiliteit in de breedste zin en bovendien voor 100 procent betrouwbaarheid.

We zijn trots op ons familiegevoel en onze Fryske roots, die al generaties lang de basis van ons bedrijf vormen. Nuchter, maar zeker ook ambitieus!

En het belangrijkste: De klant staat bij ons centraal.

Kies je voor zekerheid?

Kies dan voor de enige echte Suzuki dealer in Noordwest-Friesland:
Haaima Hylkema Suzuki Franeker. Al jarenlang het vertrouwde adres voor de koop van jouw nieuwe of gebruikte Suzuki en het onderhoud van jouw Suzuki.

Innovatief en veilig

Suzuki onderscheidt zich met name door een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Je stapt altijd heel voordelig in een nieuwe betrouwbare Suzuki. Wij bieden namelijk altijd een extra hoge inruilprijs voor jouw huidige auto en ook onze occasions zijn scherp geprijsd.

Betrokken medewerkers

Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en hebben grote affiniteit met het merk Suzuki. Daarbij zijn ze allemaal, stuk voor stuk, op de hoogte van de laatste stand van zaken en worden onze medewerkers continu bijgeschoold. Onze modern ingerichte werkplaats is geschikt voor alle Suzuki modellen. We zijn flexibel en schakelen snel. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Dichtbij en persoonlijke aandacht

Suzuki Franeker is centraal gelegen aan de rondweg van Franeker en daardoor zeer goed bereikbaar. Je bent van harte welkom voor een  proefrit, taxatie, onderhoud van jouw auto en uiteraard voor een gezellig kopje koffie of thee.

Oant sjen in Franeker!