Terug

Trekhaakcentrum

Een verhuizing, er op uit met een paar fietsen of straks samen op wintersport? Het begint met een trekhaak!

Als trekhaakcentrum is Haaima Hylkema gespecialiseerd in het leveren en monteren van trekhaaksystemen voor verschillende soorten voertuigen, zoals auto’s, bestelwagens, caravans, campers en aanhangers. Het kan gaan om vaste trekhaaksystemen of om afneembare trekhaaksystemen, afhankelijk van de wensen van de klant en het type voertuig.

Op deze pagina leest u wat er komt kijken bij het leveren en monteren van Trekhaken en hoe wij dat vakkundig aanpakken.

Trekhaakcentrum

Voor de montage van trekhaken werken wij samen met Trekhaakcentrum.nl. Onze Opelvestigingen in Drachten, Franeker en Sneek zijn gespecialiseerde Trekhaakcentra. Voor de meeste merken auto’s is er minimaal een vaste trekhaak leverbaar. Zelfs voor hybride en elektrische voertuigen is een vaste trekhaak vaak mogelijk. De beste keuze, want de montage vindt door Haaima Hylkema zelf plaats in onze eigen werkplaats. Hierbij maken wij altijd gebruik van originele onderdelen.

Trekhaak nodig? Maak direct een afspraak!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dat begrijpen wij heel goed. Ga hiervoor naar de website van Trekhaakcentrum.nl of bel ons voor het beste advies.

Trekhaakcentrum Haaima Hylkema Drachten

Trekhaakcentrum Haaima Hylkema Franeker

Trekhaakcentrum Haaima Hylkema Sneek

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 058 2882018 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Breed scala

Breed scala

Als trekhaakcentrum bieden wij een breed scala aan trekhaaksystemen van verschillende merken en modellen, zodat klanten een keuze kunnen maken op basis van hun specifieke behoeften en budget. Ook bieden we installatie- en montage-services, waarbij onze ervaren technici de trekhaak op professionele wijze monteren en testen om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar is.

Contact

Het juiste adres voor uw trekhaak

Het juiste adres voor uw trekhaak

Naast de verkoop en installatie van trekhaaksystemen, biedt Haaima Hylkema ook andere aanvullende diensten, zoals het installeren van elektrische bedrading voor de verlichting en het opladen van de accu’s van de aanhanger of caravan. Ze kunnen ook accessoires leveren, zoals fietsendragers en opbergsystemen.

Kortom, Haaima Hylkema is de ideale plaats voor als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare trekhaak voor uw voertuig, en als u de installatie en montage ervan wil laten uitvoeren door een professioneel en ervaren team van technici.

Contact

Waarom Haaima Hylkema?

Voor de installatie en montage van een trekhaak bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres. We werken namelijk nauw samen met Trekhaakcentrum.n l. Samen nemen we nauwkeurig de situatie onder de loep om te bepalen wat we kunnen doen.