Terug

Vakantiecheck & Go

Vakantiecheck & Go

Zorgeloos de lente in

Straks zorgeloos op (auto)vakantie?

(Auto)vakantie geboekt? Plan dan nu ook alvast een afspraak voor de auto in, zodat je straks zorgeloos op vakantie kunt. Zo voorkom je dat je er vlak voor de vakantie achter komt dat de auto niet 100% in orde is en je dan bijvoorbeeld nog banden moet vervangen, de Airco moet verfrissen of de vloeistoffen moet bijvullen. Tijdens de Vakantie Check & Go wordt je auto op de meest vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen, verlichting, airconditioning en meer! 

Dus maak nu al een afspraak en profiteer van onze vakantiecheck-acties.

Vakantiecheck nu slechts 29,95

Plan direct jouw afspraak

Europa-dekking

Je betaalt slechts 79,95 voor de uitgebreide Haaima Hylkema Vakantiecheck & Go met Pechhulp in Europa. Zo ben je verzekerd van Pechhulp in Europa, niet alleen tijdens de vakantie, maar 12 maanden lang. Hiermee kun je 24/7 contact opnemen via de telefoon of app van jouw automerk. Gratis te downloaden in de App Store of Google Play store. (Deze actie is alleen geldig voor de merken van Stellantis.*)

Plan direct jouw afspraak
Schone lucht

Schone lucht

In de zomer zorgt de airco vaak voor een aangename verkoeling. Maar wist je dat de airco ook zorgt voor schone lucht in de auto? Belangrijk hierbij is wel dat de Airco ook goed wordt onderhouden. De vele kilometers die je aflegt met de auto en het gebruik van de airco gaan onherroepelijk gepaard met vuiligheid in de airco. Bacteriën en stof hopen zich op in de filter en zitten een optimale werking van de airco in de weg. Om die reden is het van belang dat je de airco ieder jaar laat checken. Indien nodig maak je het onderhoud compleet met desinfectie, reiniging en vervanging van de vloeistoffen. Met een onderhoud aan de airco zit je er altijd fris en koel bij, en dat merk je!

Wij adviseren je hier graag over.

Plan jouw Aircocheck

25% korting op accessoires

25% korting op accessoires

Wij bieden een ruim assortiment originele accessoires, perfect afgestemd op jouw auto en wensen. Creëer deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk extra bagageruimte met een stijlvolle dakkoffer. Profiteer tijdelijk van maar liefst 25% korting.*

Neem contact op voor meer informatie

25% korting op trekhaakmontage

25% korting op trekhaakmontage

Een trekhaak maakt het leven nét even makkelijker. Koppel er een aanhanger aan, plaats er een fietsendrager op of monteer een trekhaakkoffer. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden jou alle vrijheid. Profiteer tijdens de Vakantiecheck & Go actie van 25% korting op de montage van een trekhaak. Maak een afspraak of bel ons voor advies over welke trekhaak bij jouw auto of situatie past.

Plan jouw afspraak

Maak gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak in één van onze vestigingen!

Voor het maken van een werkplaatsafspraak, voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, APK-keuring of reparatie, kun je gebruikmaken van onze werkplaatsplanner. Je bent welkom met iedere auto van elke merksoort!

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Actie is geldig t/m 30 juni 2023, vraag naar de voorwaarden. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

* Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram en Vauxhall