Terug

Vakantiecheck

Vakantiecheck bij Haaima Hylkema

De vakantie staat voor de deur en we gaan dit jaar weer volop met z’n allen er op uit!!! Het mag en het kan weer. Bij Haaima Hylkema zorgen wij er graag voor dat je er veilig op uit gaat, want er is niks aan als je straks met pech langs de Duitse autobahn of in de Ardennen komt te staan.

Met de Haaima Hylkema Vakantiecheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning. Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg naar jullie favoriete vakantiebestemming! 

Direct een afspraak inplannen

Download hier de checklist

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Zorgeloos op vakantie

Zorgeloos op vakantie

Met de Haaima Hylkema Vakantiecheck wordt jouw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning. Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg naar jullie favoriete vakantiebestemming!

Plan jouw vakantiecheck

Schone lucht

Schone lucht

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist je dat de airco ook voor schone lucht in de auto zorgt? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes. Wij voorzien je graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

Vraag advies

Online een afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met onze klantenservice: 088 – 606 9500 of mail: klantenservice@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Disclaimer *Deze aanbiedingen lopen t/m 30 september 2022