Onze maatregelen omtrent Corona

Wij zijn geopend!

Waar mogelijk blijven wij uiteraard met z’n allen thuis. Maar wat als uw auto aan onderhoud of een APK toe is. Dan staan wij als Peugeotdealer voor u klaar. 

Daarom hebben wij verschillende maatregelen genomen in al onze vestigingen. Zo kunnen wij u op gepaste afstand persoonlijk blijven bedienen en ontvangen. Wij stellen alles in werking om uw bezoek aan onze bedrijven een zelfde ervaring te laten zijn als anders. We houden de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en volgen nieuwe adviezen direct op. 

Wij denken graag met u mee
Ervaart u klachten of mocht het zo zijn dat u toch liever niet een bezoek aan onze werkplaats brengt, dan is het ook mogelijk dat wij uw auto halen en brengen. Bel hiervoor met onze klantenservice Hylkema 0513-622744 of Haaima 058-2882018, zodat wij dit voor u kunnen inplannen, of plan een afspraak in bij onze werkplaats. U kunt ook uw auto bij ons parkeren en de sleutels in de bus doen, dan pakken wij het verder op. Dit kunt u dan ook telefonisch aan ons doorgeven. Heeft u al een afspraak ingepland? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice voor een nieuwe afspraak, Haaima 058-2882018 of Hylkema 0513-622744. Wij wensen u een spoedig herstel, let goed op u zelf en op elkaar.

Preventieve maatregelen

  • Onze medewerkers schudden geen handen met collega’s en klanten. In plaats daarvan begroeten we je met een glimlach 🙂
  • Medewerkers wassen de handen na ieder klantcontact om besmetting te voorkomen. Bijvoorbeeld bij de overdracht van documenten en/of sleutels, maar ook voor en na onderhoud of reparatie van je auto.
  • Alle contactpunten in een auto worden afgedekt. Denk hierbij aan het stuur, handgrepen, handrem, stoelen, versnellingspook, richtingaanwijzer, etc.
  • Medewerkers die klachten ervaren blijven thuis.

We wensen iedereen gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan!

Gezond verstand voor iedereen, vooral voor hygiëne.

Anne-Tjeerd Haaima, Arne S. Brouwers, Gauke Hylkema en Jan Hylkema namens de teams van Haaima en Hylkema