Terug

Hoe kan vandaag morgen veranderen

Voor ondernemers die klaar zijn om een stap te zetten in een duurzame richting op welk vlak dan ook

Een duurzame toekomst gaat over ondernemen! We nodigen je dan ook graag uit voor ons zakelijke duurzame event op donderdagavond 27 oktober a.s. op onze vestiging Peugeot Sneek.

Hét event voor ondernemers die klaar zijn om een stap te zetten in een duurzame richting op welk vlak dan ook.

Hoe kan vandaag, morgen veranderen?

Hoe weet je als organisatie of ondernemer of je duurzaam verantwoord bezig bent? Welke duurzame keuzes ga je maken en hoe richt je dat in? Vragen die wij in de praktijk als autobedrijf veel tegenkomen bij onze klanten en partners. Wij zijn innovatief en bedenken altijd graag een juiste oplossing.

Meld je aan!

Keuzes met impact op diverse processen binnen de onderneming. Denk hierbij aan warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, circulaire meubels en uiteraard elektrisch, hybride, waterstof of duurzaam diesel rijden.

Samenvattend, hoe pak jij de uitdagingen van de duurzame samenleving en vraag aan? Boeiende sprekers en duurzame partners geven daarop het antwoord op verschillende vakgebieden.

Dus meld je aan voor deze inspirerende avond, we heten jou van harte welkom!

Meld je aan!
Programma

Programma

  • 18.30 – 19.00 uur – inloop
  • 19.00 uur – Welkom en ontvangst door sparringpartner Erik Jager, Haaima Hylkema.
  • 19.10 uurElectricFelix.com – Elektrisch rijden werkt verslavend: Electric Felix neemt je mee in zijn ervaringen als zelfbenoemd “fastcharge-junkie!” Op inspirerende wijze laat hij zien hoe goedkoop en hoe gemakkelijk elektrisch rijden in Europa kán, met de juiste voorbereidingen. Ga je mee op reis?
  • 20.00 uur – pauze
  • 20.10 uurOPNIEUW.nl –  Douwe Jan Boersma – circulair aanjager
    Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. OPNIEUW! geeft op een sociale manier invulling aan circulaire werkomgevingen. Dit doen zij door meubilair opnieuw te gebruiken. Ook de stands van dit event zijn door OPNIEUW! geleverd.
  • 21.00 uur – netwerkborrel en moment om kennis te maken met onze duurzame partners.

De catering wordt op deze avond verzorgd door Lekkere Trek, regionaal en duurzaam eten op locatie vanuit een klassieke maar moderne foodtruck.

Meld je aan!

Partners/standhouders

Partners/standhouders

We nodigen jou van harte uit om langs te komen op onze vestiging in Sneek.

Inschrijven kan tot en met maandag 24 oktober.

Meld je aan voor onze duurzame avond

Verhinderd tijdens dit unieke event?

Verhinderd tijdens dit unieke event?

Van 27 tot en met 29 oktober zal onze vestiging Peugeot Sneek in het teken staan van een ‘duurzame’ toekomst, waarbij we onze duurzame auto’s (elektrisch en hybride) tonen en samen met een groep duurzame ondernemers antwoord geven op vragen met betrekking tot het verduurzamen van jouw omgeving. Denk hierbij aan warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, circulaire meubels en uiteraard elektrisch, hybride, waterstof of duurzaam diesel rijden.

Meer informatie

Donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober
Autoshow met alle elektrische en hybride modellen (van alle merken) van Haaima Hylkema. En de mogelijkheden voor duurzaam diesel rijden en waterstof.

Donderdag 27 oktober vanaf 18.30 uur
Ons zakelijke duurzame event, waarin we dieper ingaan op het verduurzamen van jouw bedrijf door middel van mobiele oplossingen. Gevolgd door een gezellige netwerkborrel. Meld je aan!

Zaterdag 29 oktober: Familiedag
Neem het hele gezin mee en geniet van een gezellige dag, waarbij je ook veel informatie krijgt over het verduurzamen van jouw omgeving. Bovendien kun je deze dag veel leuke prijzen winnen.

Meer informatie