Terug
De stoere en avontuurlijke alleskunner
Suzuki Jimny
Leverbaar vanaf € 38.700 excl. BTW incl. BPM

Suzuki Jimny

Nu bij Haaima Hylkema in de showroom

Bij Haaima Hylkema Suzuki hebben we eigenlijk nog nooit een bedrijfsauto gehad, maar gelukkig is daar nu de Suzuki Jimny. Een ongelooflijk sterke, compacte en bovenal veelzijdige auto. Je koopt de auto als tweezitter, waardoor deze uitermate geschikt is voor jouw bedrijf. Je hebt, naast dat de auto heel comfortabel rijdt op ieder mogelijk terrein, een heel grote laadruimte, waarin je (bijna) alles vervoerd.

Bekijk onze voorraad

Stoer en robuust design

De Suzuki Jimny is een stoere en robuuste auto die je door ieder terrein heen leidt. Een zwarte voorgevel met de kenmerkende ronde koplampen, spatbordverbreders en de stoere bumpers maken je herkenbaar zonder dat je jouw eigen identiteit verliest. Want dat deze auto bij jou en jouw bedrijf past is zeker. En met een trekkracht van 1.300 kg kun je deze krachtpatser ook gebruik voor aanhangwagens.

Onze voorraad

Offroad prestaties

De Suzuki Jimny heeft een uiterlijk dat past bij offroad, de bijpassende motor met vierwielaandrijving en het sterke frame zorgt ervoor dat de Jimny daarin ook gebruikt kan worden. Het AllGrip 4WD systeem leidt je over de moeilijkste parcoursen, maar ook voor op de gewone autowegen kom je uitstekend weg met de efficiënte 1.5 liter benzinemotor.

Onze voorraad

Jimny professional vervangt Jimny personenwagen

We kennen de Jimny natuurlijk als personenauto. In deze versie heeft de achterbank plaatsgemaakt voor een zeer grote bagageruimte, zo ontstaat er een laadruime van 863 liter. De voorstoelen worden van de achterruimte gescheiden door een rek, zodat alles wat zich in de bagageruimte wordt vervoerd, veilig wordt vervoerd. De hoge zit zorgt voor een goede en overzichtelijke kijk op het verkeer.

Onze voorraad

Altijd zorgeloos onderweg

De Suzuki Jimny beschikt net als alle andere modellen van Suzuki over de meest geavanceerde veiligheidssystemen. Ook bij barre weersomstandigheden als regen en gladde wegen kun je op de Suzuki Jimny vertrouwen. Dit in combinatie met het Suzuki Safety Systeem met Dual Sensor Brake Support en het Lane Departure Warning systeem zorgen ervoor dat je zorgeloos en comfortabel in de Suzuki Jimny rijdt. En mocht je onverhoopt wel een ongeval krijgen, dan zet ECall gelijk een noodoproep uit, zodat je snel geholpen wordt.

Onze voorraad

Jimny uitvoering

JIMNY SELECT 1.5 - 102 pk - 4 WD

Standaard voorzien van o.a.
  • Audio: CD-MP3 speler met Bluetooth en DAB
  • 1.300 kg trekgewicht
  • Centrale deurvergrendeling
  • Cruise control
  • Airconditioning
  • Elektrisch bedienbare ramen
€ 38.700 ,-
Vraag naar onze lease tarieven
Disclaimer
Genoemde prijs is excl. BTW incl. BPM. De afbeeldingen en uitvoeringen kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. De prijs van de afgebeelde versie kan afwijken van de genoemde vanafprijs. Private Lease * Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, (incl. max. bonus/malus of 12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,14 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@suzukifs.nl

Financier de De nieuwe Jimny

Inruilvoorstel aanvragen?

Wil je ook vrijblijvend weten wat jouw huidige auto waard is? Vul hier het kenteken en de kilometerstand in:

Bereken je maandlasten voor deze De nieuwe Jimny
Aankoopbedrag
€ 38.700,-
Aanbetaling / inruil
Te financieren
38.700,-
Looptijd

*Calculatie is een indicatie.

Jouw maandlasten
344,- /mnd*

Let op! Geld lenen kost geld