Terug

Short lease

Waarom short lease?

Heeft u voor een kortere periode een auto nodig? Denk dan aan de mogelijkheden voor short lease. Bij een tijdelijk project of een dienstverband van een jaar is het gebruik van een leaseauto een ideale oplossing. Overweegt u te gaan leasen, dan bent u bij Haaima Hylkema aan het juiste adres.

Bekijk op deze pagina van welke voordelen u profiteert als u wilt short leasen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid voor financial, sale & leaseback, private, occasion en operational lease.

Sparren over lease? Wij bellen u!
Voordelen short lease

Voordelen short lease

Het grote voordeel van short lease is dat u voor een korte periode al in een auto kan rijden zonder aan langdurige contractvoorwaarden vast te zitten. Is het project voorbij of loopt het contract op uw werk af en heeft u de auto niet meer nodig? Dan sluit u de short lease eenvoudig af. En wanneer u wel in de leaseauto rijdt, is dat tegen een vast bedrag per maand en met weinig financieel risico. Inclusief alle bijkomende zaken:

  • Verzekeringsdekking
  • Reparatie, onderhoud en het wisselen van de banden
  • Alarmcentrale 24/7
  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer
Short leasen via FGD lease

Short leasen via FGD lease

FGD lease is de partner met wie we samenwerken om u optimaal van dienst te zijn bij het leasen van een auto. Is short lease voor u de oplossing, omdat u voor een kortdurend project een auto nodig hebt? Dan koopt FGD lease de auto waar u graag in rijdt. Omdat de auto in het bezit is van de leasemaatschappij, hoeft u zich niet bezig te houden met maandelijkse onkosten of onderhoud.

Voor tijdelijk of eenmalig gebruik van een auto of personenbus vindt u bij ons ook de mogelijkheid voor autoverhuur. Een dagje weg of een week op vakantie wordt een stuk gemakkelijker met onze betrouwbare huurauto’s waar u tegen een voordelig tarief in rijdt.

Short lease bij Haaima Hylkema

Maak het uzelf gemakkelijk, zeker als u voor een korte periode een auto nodig hebt. In dat geval is short lease een ideale oplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand zorgeloos in de auto stapt.

Onze sparringspartners

Liever eerst contact met één van onze medewerkers? Dat kan uiteraard. Wilt u een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.