Terug

Short lease

Waarom short lease?

Heb je voor een kortere periode een auto nodig? Denk dan aan de mogelijkheden voor short lease. Bij een tijdelijk project of een dienstverband van een jaar is het gebruik van een leaseauto een ideale oplossing. Overweeg je te gaan leasen, dan ben je bij Haaima Hylkema aan het juiste adres.

Bekijk op deze pagina van welke voordelen je profiteert als je wilt short leasen. Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid voor financial, sale & leaseback, private, occasion en operational lease.

Sparren over lease? Wij bellen jou!
Voordelen short lease

Voordelen short lease

Het grote voordeel van short lease is dat je voor een korte periode al in een auto kan rijden zonder aan langdurige contractvoorwaarden vast te zitten. Is het project voorbij of loopt het contract op je werk af en heb je de auto niet meer nodig? Dan sluit je de short lease eenvoudig af. En wanneer je wel in de leaseauto rijdt, is dat tegen een vast bedrag per maand en met weinig financieel risico. Inclusief alle bijkomende zaken:

  • Verzekeringsdekking
  • Reparatie, onderhoud en het wisselen van de banden
  • Alarmcentrale 24/7
  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer
Short leasen via FGD lease

Short leasen via FGD lease

FGD lease is de partner met wie we samenwerken om jou optimaal van dienst te zijn bij het leasen van een auto. Is short lease voor jou de oplossing, omdat je voor een kortdurend project een auto nodig hebt? Dan koopt FGD lease de auto waar jij graag in rijdt. Omdat de auto in het bezit is van de leasemaatschappij, hoef jij je niet bezig te houden met maandelijkse onkosten of onderhoud.

Voor tijdelijk of eenmalig gebruik van een auto of personenbus vind je bij ons ook de mogelijkheid voor autoverhuur. Een dagje weg of een week op vakantie wordt een stuk gemakkelijker met onze betrouwbare huurauto’s waar je tegen een voordelig tarief in rijdt.

Short lease bij Haaima Hylkema

Maak het jezelf gemakkelijk, zeker als je voor een korte periode een auto nodig hebt. In dat geval is short lease een ideale oplossing, waarbij je voor een vast bedrag per maand zorgeloos in de auto stapt.

Onze sparringspartners

Liever eerst contact met één van onze medewerkers? Dat kan uiteraard. Wil je een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.