Terug

Operational lease

Waarom full operational lease?

Wilt u volledig ontzorgd de auto instappen zonder omkijken te hebben naar onderhoud en bijkomende onkosten? En wilt u zelf bepalen welk automerk u rijdt? Dan is full operational lease iets voor u. Met deze vorm van leasen blijft de auto eigendom van het leasebedrijf, maar hij staat gewoon bij u op de oprit.

Ontdek op deze pagina waarom operational lease voor u de oplossing is. Bekijk overigens ook onze mogelijkheden voor financial, short en private lease.

Sparren over lease? Wij bellen u!
Full operational lease FGD lease

Full operational lease FGD lease

Voor de leaseservice van onze bedrijfs- en personenauto’s werken wij nauw samen met FGD lease. Deze betrouwbare partner helpt u nieuwe wegen te ontdekken en te focussen op mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. Niet alleen de operational lease is daar een belangrijk onderdeel van, ook legt FGD lease de focus op elektrisch rijden, leasefietsen en mobiliteit in bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

Heeft u een auto op het oog die u wilt leasen? In het geval van operational lease koopt FGD lease de auto voor u en zet die op zijn naam. Dat betekent dat u niet bezig hoeft te zijn met de maandelijkse kosten van de auto waarin u rijdt. Het enige dat u hoeft te doen, is iedere maand een vast en relatief voordelig bedrag betalen.

Profiteer van de voordelen

Profiteer van de voordelen

Gaat u operational leasen, dan zijn daar allerlei voordelen aan gebonden. Omdat de auto eigendom is van FGD lease, hoef u zich niet bezig te houden met andere dingen dan enkel te rijden in uw leaseauto. Alle overige zaken liggen bij FGD lease:

  • verzekering en wegenbelasting
  • onderhoud en reparaties
  • schadeafwikkeling en vervangend vervoer
  • hulpdiensten en brandstofadministratie
Netto operational lease

Netto operational lease

Naast full operational lease waarbij de volledige financiering in handen is van de leasemaatschappij, kunt u ook kiezen voor netto operational lease. Deze vorm is mogelijk wanneer u toch wat meer de touwtjes in eigen handen houdt als het gaat om verzekering, onderhoud en reparatie.

Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt geheel bij FGD Lease.

Operational leasen bij Haaima Hylkema

Wilt u profiteren van de voordelen van het rijden in een auto zonder de administratieve rompslomp? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor operational lease. In samenwerking met FGD lease handelen wij het leasecontract met u af, zodat u geheel naar eigen voorwaarden de weg op kan.

Onze sparringspartners

Wilt u een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.