Terug

Operational lease

Waarom full operational lease?

Wil je volledig ontzorgd de auto instappen zonder omkijken te hebben naar onderhoud en bijkomende onkosten? En wil je zelf bepalen welk automerk je rijdt? Dan is full operational lease iets voor jou. Met deze vorm van leasen blijft de auto eigendom van het leasebedrijf, maar hij staat gewoon bij jou op de oprit.

Ontdek op deze pagina waarom operational lease voor jou de oplossing is. Bekijk overigens ook onze mogelijkheden voor financial, short en private lease.

Sparren over lease? Wij bellen jou!
Full operational lease FGD lease

Full operational lease FGD lease

Voor de leaseservice van onze bedrijfs- en personenauto’s werken wij nauw samen met FGD lease. Deze betrouwbare partner helpt jou nieuwe wegen te ontdekken en te focussen op mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. Niet alleen de operational lease is daar een belangrijk onderdeel van, ook legt FGD lease de focus op elektrisch rijden, leasefietsen en mobiliteit in bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

Heb je een auto op het oog die je wilt leasen? In het geval van operational lease koopt FGD lease de auto voor jou en zet die op zijn naam. Dat betekent dat je niet bezig hoeft te zijn met de maandelijkse kosten van de auto waarin jij rijdt. Het enige dat jij hoeft te doen, is iedere maand een vast en relatief voordelig bedrag betalen.

Profiteer van de voordelen

Profiteer van de voordelen

Ga je operational leasen, dan zijn daar allerlei voordelen aan gebonden. Omdat de auto eigendom is van FGD lease, hoef jij je niet bezig te houden met andere dingen dan enkel te rijden in jouw leaseauto. Alle overige zaken liggen bij FGD lease:

  • verzekering en wegenbelasting
  • onderhoud en reparaties
  • schadeafwikkeling en vervangend vervoer
  • hulpdiensten en brandstofadministratie
Netto operational lease

Netto operational lease

Naast full operational lease waarbij de volledige financiering in handen is van de leasemaatschappij, kan je ook kiezen voor netto operational lease. Deze vorm is mogelijk wanneer je toch wat meer de touwtjes in eigen handen houdt als het gaat om verzekering, onderhoud en reparatie.

Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt geheel bij FGD Lease.

Operational leasen bij Haaima Hylkema

Wil je profiteren van de voordelen van het rijden in een auto zonder de administratieve rompslomp? Maak dan gebruik van de mogelijkheden voor operational lease. In samenwerking met FGD lease handelen wij het leasecontract met je af, zodat je geheel naar eigen voorwaarden de weg op kan.

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.