Terug

Occasionlease

Occasionlease bij Haaima Hylkema

De levertijden op nieuwe auto’s zijn lang en soms bent u op korte termijn al een betrouwbare auto nodig. U wilt niet teveel betalen of heb de auto maar voor een kortere periode nodig. Een goede reden om via Haaima Hylkema een tweedehands leaseauto te leasen. 

Bekijk op deze pagina van welke voordelen u profiteert als u een occasion wilt leasen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid voor financial, sale & leaseback, private, short en operational lease.

Wat is Occasion Lease?

Heel simpel uitgelegd, bij occasion lease zetten we tweedehands auto’s in voor de lease. Al deze tweedehands leaseauto’s zijn daarbij altijd jonger dan vier jaar, goed onderhouden (leasecontract) en hebben een lage kilometerstand. Hierdoor rijdt u met deze leaseconstructie dus altijd in een betrouwbare auto. Wij regelen de verzekering voor u, het onderhoud en als dat nodig is het schadeherstel.

Sparren over lease? Wij bellen u!

Voordelen van occasionlease

Occasionslease voor iedereen

Occasionlease kan zeer aantrekkelijk zijn voor u als ondernemer. Een nieuwe auto heeft hogere afschrijfkosten, wat zorgt voor een hogere leaseprijs. Maar een jonge occasion heeft deze afschrijving uiteraard al gehad. Zo kunnen wij de leaseprijs voor de auto baseren op de scherpe prijs van de auto en de jaarkilometrage en daardoor dus gunstige tarieven. Een mooie occasion gezien en benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee. 

Onze sparringspartners

Liever eerst contact met één van onze medewerkers? Dat kan uiteraard. Wilt u een keer sparren over wat lease van Haaima Hylkema voor uw bedrijf  kan betekenen? Laat uw gegevens achter en Jacob, Chris of Erik neemt contact met u op.