Terug

Auto Verhuur

Tijdelijk een auto huren?

Staat er een dagje weg op de planning, maar heeft uw eigen auto niet de capaciteit om de hele groep medereizigers mee te nemen? Of bent u niet in het bezit van de auto en wilt u het openbaar vervoer vermijden? Wat dacht u ervan een auto te huren, waarmee u niet beperkt bent in het aantal zitplaatsen, door de ruimte of vanwege reistijden?

Bij Haaima Hylkema hebben we een uitgebreid assortiment aan huurauto’s tot uw beschikking, via Oscar.nl, klaar om aan al uw mobiliteitsbehoeften te voldoen! Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle personenauto, een handige bestelwagen, een ruime bakwagen of een comfortabele personenbus, wij hebben het allemaal.

Bij Oscar autoverhuur kunt u op een voordelige, maar vooral eenvoudige manier een auto huren. Geheel transparant, want wat u huurt is wat u krijgt. Geen verrassingen en complexe contracten, maar een eenvoudige overeenkomst met Haaima Hylkema, geheel via Oscar.nl geregeld.

U kunt ons volledige aanbod vinden op onze speciale vestigingspagina’s op Oscar.nl. Hieronder vindt u gedetailleerde instructies over hoe u een auto bij ons kunt huren.

Stap 1

Stap 1

Ga naar één van onze locaties:

Bekijk de beschikbare auto’s en kies er een die aan uw wensen voldoet.

Stap 2

Stap 2

Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid om extra kilometers, verzekeringen en accessoires toe te voegen indien nodig.

Stap 3

Stap 3

Vul vervolgens uw personlijke gegevens en betalingsgegevens in. Vervolgens ontvangt u een bevestiging via de mail en een bevestigings-SMS. De auto zal op het gewenste moment klaar staan op de desbetreffende vestiging.

Komt u er niet uit of wilt u meer advies?

Kom naar één van onze vestigingen waar u profiteert van de autoverhuur. Niet alleen vanwege de voordelige prijzen, ook vanwege de mogelijkheden die we bieden. Of u nu één dag of een maand lang in onze huurauto wilt rijden, het is allemaal mogelijk.

Geef uw wensen en behoeften door, dan zorgen wij voor het vervoersmiddel dat u zoekt. En voor vragen over onze autoverhuur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via Homme Bakker, hij is bereikbaar via ons algemene nummer. 088 606 9500 of via de mail homme.bakker@haaimahylkema.nl.