Terug

Auto Verhuur

Tijdelijk een auto huren?

Staat er een dagje weg op de planning, maar heeft je eigen auto niet de capaciteit om de hele groep medereizigers mee te nemen? Of ben je niet in het bezit van de auto en wil je het openbaar vervoer vermijden? Wat dacht je ervan een auto te huren, waarmee je niet beperkt bent in het aantal zitplaatsen, door de ruimte of vanwege reistijden?

Bij Haaima Hylkema maak je voordelig gebruik van de mogelijkheden voor autoverhuur. Precies wat jij nodig hebt aan vervoer met de auto vind je hier.

Auto huren bij Oscar.nl

Leuk dat je geïnteresseerd bent in één van onze huurauto’s. Voor de beschikbaarheid van de huurauto’s maken wij gebruik van het verhuurplatform Oscar.nl.

Bij Oscar autoverhuur kun je op een voordelige, maar vooral eenvoudige manier een auto huren. Geheel transparant, want wat je huurt is wat je krijgt. Geen verrassingen en complexe contracten, maar een eenvoudige overeenkomst met Haaima Hylkema, geheel via Oscar.nl geregeld.

Aanbod en locatie

Ons aanbod varieert van personenwagens groot en klein tot bedrijfswagens en personenbusjes voor groepsvervoer. Het aanbod vind je op onze speciale Oscar.nl vestigingspagina’s.

Aanbod Emmeloord
Aanbod Heerenveen
Aanbod Leeuwarden
Stap 1

Stap 1

Ga naar één van onze locaties:

Bekijk de beschikbare auto’s en kies er een die aan jouw wensen voldoet.

Stap 2

Stap 2

Tijdens het boekingsproces heb je de mogelijkheid om extra kilometers, verzekeringen en accessoires toe te voegen indien nodig.

Stap 3

Stap 3

Vul vervolgens jouw personlijke gegevens en betalingsgegevens in. Vervolgens ontvang je een bevestiging via de mail en een bevestigings-SMS. De auto zal op het gewenste moment klaar staan op de desbetreffende vestiging.

Kom je er niet uit of wil je meer advies?

Kom naar één van onze vestigingen waar je profiteert van de autoverhuur. Niet alleen vanwege de voordelige prijzen, ook vanwege de mogelijkheden die we bieden. Of je nu één dag of een maand lang in onze huurauto wilt rijden, het is allemaal mogelijk.

Geef je wensen en behoeften door, dan zorgen wij voor het vervoersmiddel dat je zoekt. En voor vragen over onze autoverhuur kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via Ruben Koopmans, hij is bereikbaar via ons algemene nummer. 088 606 9500 of via de mail ruben.koopmans@haaimahylkema.nl.