Terug

APK Friesland

APK in Friesland laten uitvoeren?

Bent u sinds kort eigenaar van een van onze occasions of rijdt u inmiddels al jaren met trots rond in uw wagen? Als bezitter van een auto ontkomt u niet aan de Algemeen Periodieke Keuring (APK), een wettelijk verplichte keuring van uw auto. Hiermee worden de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu bevorderd.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de APK in Friesland die u toevertrouwt aan de vakmensen van Haaima Hylkema. Bekijk welke vestiging voor u het meest gunstig gelegen is en kom langs voor een zorgvuldige APK in Leeuwarden of op een van onze andere locaties.

Direct een afspraak inplannen

Wilt meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Waarom Haaima Hylkema?

Waarom Haaima Hylkema?

Of u nu in een nieuwe auto of een occasion rijdt, de APK in Friesland kunt u het beste laten uitvoeren door de erkende reparateurs van Haaima Hylkema. Bij ons werken APK-keurmeesters die door Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Jeep, Opel, Peugeot en Suzuki gecertificeerd zijn. Zij kennen uw wagen als geen ander, ongeacht het automerk.

Mochten er werkzaamheden nodig zijn voor een goedgekeurde auto, dan nemen wij altijd eerst contact op voor een transparante prijsopgave en voor uw akkoord. De APK is bij ons altijd inclusief eventuele kosten voor viergasmeting of roetmeting, BTW en afmeldkosten. Ontdek welke controlepunten bij een APK in Leeuwarden of in een van onze andere vestigingen onder de loep worden genomen:

Controle punten bij een APK

Controle punten bij een APK

  • Verkeersveiligheid
  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting
  • Verlichting en carrosserie
  • Milieu
  • Uitstoot van uitlaatgassen
  • Roetmeting of viergasmeting

Plan hier uw APK

APK in combinatie met onderhoud

Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht uw auto ook hieraan toe zijn, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Uw auto wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel!

Is uw auto toe aan een APK? Kom naar Haaima Hylkema

Als u auto toe is aan een APK, krijgt u doorgaans automatisch bericht van ons of van het RDW. Laat deze APK wel tijdig uitvoeren, want zonder mag u de openbare weg niet meer op en krijgt u automatisch een proces verbaal. Voor afgekeurde auto’s geldt dat ze pas mogen rijden als de gevonden gebreken zijn verholpen. Heeft u bericht gekregen dat u auto door de APK in Leeuwarden of een van de andere vestigingen moet? Klik hier voor het online maken van een afspraak of neem contact op met een van onze medewerkers die u verder helpt. Samen met u kijken we dan naar de mogelijkheden.

Maak direct online een afspraak