Terug

Auto uitlijnen

Wanneer jouw auto uitlijnen?

Merk je dat jouw auto tijdens het rijden meer naar links of naar rechts begint te trekken? Je moet voortdurend het stuur corrigeren en dat kost je meer inspanning. Oorzaak kan zijn dat de wielen niet recht onder de auto staan afgesteld. Kom in dat geval bij ons in de garage om je auto uit te laten lijnen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om de auto uit te lijnen en wat we bij Haaima Hylkema voor je kunnen betekenen? Daarover lees je meer op deze pagina.

Direct een afspraak inplannen

Wil je meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Waarom jouw auto uitlijnen?

Waarom jouw auto uitlijnen?

Tijdens het rijden wil je zo weinig mogelijk energie verspillen aan extra handelingen. Moeiteloos optrekken, soepel schakelen en bochten grotendeels overlaten aan de stuurbekrachtiging. Als het even kan zet je de cruise control aan zodra je op de snelweg invoegt.

Wanneer je voortdurend het stuur moet corrigeren, rijd je een stuk minder ontspannen. Bovendien rijd je minder efficiënt, omdat de wegligging niet optimaal is. Aan het einde van de rit verbruik je meer brandstof. Tot slot zul je eerder dan verwacht je banden moeten wisselen, aangezien slijtage een gevolg is van het rijden in een auto die niet goed is uitgelijnd.

Plan hier de uitlijning van jouw auto

Waarom Haaima Hylkema

Waarom Haaima Hylkema

Wanneer je aan het rijden bent en je steeds vaker merkt dat je aan het stuur moet trekken om recht te blijven rijden, kunnen er twee dingen aan de hand zijn. De eerste oorzaak is dat de bandenspanning niet optimaal is en dat het gewicht van de band niet evenredig over de omtrek is verdeeld. Is dit niet het geval, dan staan de wielen niet recht onder de auto.

Kom je bij ons voor een reguliere onderhoudsbeurt of omdat je dit probleem tijdens het rijden ervaart, dan controleren we de bandenspanning en de positie van de wielen. We beschikken over de modernste apparatuur om de positie tot op de graad nauwkeurig af te meten en de auto uit te lijnen. Zo zorgen we dat de wielen weer kaarsrecht onder je auto staan en je geen extra inspanning hoeft te leveren tijdens het rijden.

Auto uitlijnen bij Haaima Hylkema

Bij Haaima Hylkema ben je aan het juiste adres voor het uitlijnen van je auto. Met grote precisie herpositioneren we de wielen onder je auto, zodat je ontspannen kunt rijden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je altijd contact met ons opnemen.

Online een afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neem je liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.