Terug

Auto uitlijnen

Wanneer uw auto uitlijnen?

Merkt u dat uw auto tijdens het rijden meer naar links of naar rechts begint te trekken? U moet voortdurend het stuur corrigeren en dat kost u meer inspanning. Oorzaak kan zijn dat de wielen niet recht onder de auto staan afgesteld. Kom in dat geval bij ons in de garage om uw auto uit te laten lijnen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de auto uit te lijnen en wat we bij Haaima Hylkema voor u kunnen betekenen? Daarover leest u meer op deze pagina.

Direct een afspraak inplannen

Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

Waarom uw auto uitlijnen?

Waarom uw auto uitlijnen?

Tijdens het rijden wilt u zo weinig mogelijk energie verspillen aan extra handelingen. Moeiteloos optrekken, soepel schakelen en bochten grotendeels overlaten aan de stuurbekrachtiging. Als het even kan zet u de cruise control aan zodra u op de snelweg invoegt.

Wanneer u voortdurend het stuur moet corrigeren, rijdt u een stuk minder ontspannen. Bovendien rijdt u minder efficiënt, omdat de wegligging niet optimaal is. Aan het einde van de rit verbruikt u meer brandstof. Tot slot zult u eerder dan verwacht uw banden moeten wisselen, aangezien slijtage een gevolg is van het rijden in een auto die niet goed is uitgelijnd.

Plan hier de uitlijning van uw auto

Waarom Haaima Hylkema

Waarom Haaima Hylkema

Wanneer u aan het rijden bent en u steeds vaker merkt dat u aan het stuur moet trekken om recht te blijven rijden, kunnen er twee dingen aan de hand zijn. De eerste oorzaak is dat de bandenspanning niet optimaal is en dat het gewicht van de band niet evenredig over de omtrek is verdeeld. Is dit niet het geval, dan staan de wielen niet recht onder de auto.

Komt u bij ons voor een reguliere onderhoudsbeurt of omdat u dit probleem tijdens het rijden ervaart, dan controleren we de bandenspanning en de positie van de wielen. We beschikken over de modernste apparatuur om de positie tot op de graad nauwkeurig af te meten en de auto uit te lijnen. Zo zorgen we dat de wielen weer kaarsrecht onder uw auto staan en u geen extra inspanning hoeft te leveren tijdens het rijden.

Auto uitlijnen bij Haaima Hylkema

Bij Haaima Hylkema bent u aan het juiste adres voor het uitlijnen van uw auto. Met grote precisie herpositioneren we de wielen onder uw auto, zodat u ontspannen kunt rijden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Online een afspraak inplannen

Wilt u een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!

Maak direct online een afspraak

Neemt u liever contact op met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met ons Klanten Contact Centrum: 088 – 606 9500 of mail: contact@haaimahylkema.nl. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.