Terug

Haaima Hylkema Zakelijk

Haaima Hylkema Zakelijk

Haaima Hylkema een duurzame zakelijke oplossing voor iedereen

Ieder bedrijf is anders en elk bedrijf verdient een oplossing op maat: flexibel, duurzaam en altijd mobiel. Zaken doen met Haaima Hylkema betekent dat je het gehele mobiliteitsvraagstuk onder brengt bij één partner, Haaima Hylkema. 

Onze aanpak 

Samen komen we tot de beste keuze en geven wij je het beste advies ongeacht het merk, de omvang en de samenstelling van het wagenpark. Denk aan beheer, leasen, aanschaf, verzekeren, subsidies, laadvoorzieningen en kostenreductie. Wij hebben alle mobiliteitsdiensten in eigen huis en werken nauw samen met diverse grote en kleinere leasemaatschappijen. 

Door al onze diensten te combineren waarbij je slechts een aanspreekpunt hebt, optimaliseren we jouw bedrijfsvoering en garanderen we jouw mobiliteit. Niet voor niets zijn wij de mobiliteitspartner van Fryslân en de Noordoostpolder, maar uiteraard ook daarbuiten. 

Ons team Haaima Hylkema zakelijk zorgt voor een duurzame zakelijke mobiliteitsoplossing voor iedereen!

Haaima Hylkema en jouw onderneming

Sparren? Wij bellen jou!

Onze merken

Haaima Hylkema is officieel dealer van alle Stellantis merken (Opel, Peugeot, Citroën, Jeep en Fiat) en Suzuki. Hierdoor hebben wij een ruime portfolio. Maar met de huidige levertijden van ons eigen merken gaan wij ook graag op zoek naar nieuwe en andere oplossingen en zo kan dat betekenen dat we een voorstel doen voor een ander merk wat niet in onze portfolio zit. Dit om jou altijd mobiel te houden, want het werk gaat door. Zo kunnen we zowel premium als ook volumemerken leveren en daarmee een uitstekend aanbod voor jou als zakelijke klant.

Ontdek ons actuele bedrijfswagenaanbod

Onze sparringspartners

Wil je een keer sparren over wat Haaima Hylkema voor jouw bedrijf  kan betekenen? Laat je gegevens achter en Jacob of Erik neemt contact met jou op.